Παρασκευή 25 Μαΐου 2012


10 χλιδάτες σουίτες του κόσμου στα... πόδια σας για να κάνετε διακοπές σαν βασιλιάδες! Απολαύστε τις...

10 χλιδατες σουιτες του κοσμου στα... ποδια σας για να κανετε διακοπες σαν βασιλιαδες! Απολαυστε τις...
Σας αρέσει η πολυτέλεια και θέλετε να ζήσετε την εμπειρία σε μία από τις πιο ακριβές σουίτες ή δωμάτια ξενοδοχείου στον κόσμο;

Μία μικρή έρευνα ήταν ικανή για να διαπιστώσουμε ποια είναι τα πιο ακριβά δωμάτια ξενοδοχείων και προεδρικές ή βασιλικές σουίτες συγκροτημάτων στον κόσμο για να σας δελεάσουμε. Φυσιολογικά, με τέτοια κρίση που μαστίζει τη χώρα μας και το πορτοφόλι του κάθε Έλληνα, αυτά είναι απλά πολυτέλειες είναι η αλήθεια. Την ίδια ώρα που άλλοι ξοδεύουν μόλις λίγα ευρώ για ένα δωμάτιο στη Σαντορίνη ή τη Μύκονο τα καλοκαίρια για φτηνή διαμονή, υπάρχουν και οι πλούσιοι ανά τον πλανήτη που αναζητούν ό,τι πιο πολυτελές και ακριβό έστω και για μία νύχτα, στα πιο ακριβά ξενοδοχειακά συγκροτήματα του κόσμου. Πάρτε... μάτι από τις πιο πολυτελείς σουίτες του κόσμου και περιηγηθείτε νοητά σε έναν κόσμο όμορφα, αγγελικά πλασμένο που όμως έχει και το αντίστοιχο αντίτιμο, πολλών χιλιάδων δολαρίων για κάθε διανυκτέρευση.
10: Το ρετιρέ σουίτα, Ξενοδοχείο The Martinez, Κάννες
Τιμή: $18.000

Δίπατο ρετιρέ συνολικού εμβαδού 1000 τ.μ. (500 ανά όροφο) με σαλόνι, τραπεζαρία, δύο κρεβατοκάμαρες, δύο μπάνια και χαμάμ, ντους, σπα, ντουλάπα-γκαρνταρόμπα και σάουνα. Διαθέτει την πιο όμορφη θέα στην ακτή των Καννών και φυσικά οι παροχές είναι απίστευτες.
9. Ritz, Σουίτα Carlton, Ritz-Carlton, Μόσχα
Τιμή: $18,200

Ρωσικού στυλ διακόσμηση με υπέροχη θέα στο Κρεμλίνο, την Κόκκινη Πλατεία και τον Βασιλικό Καθεδρικό Ναό. Συνολικού εμβαδού 237 τ.μ. σας προσφέρει ένα τεράστιο σαλόνι με πιάνο, τραπεζαρία, μαρμαρένια μπάνια με ξεχωριστή ντουζιέρα και πριβέ σάουνα. Η τουαλέτα είναι ξεχωριστή και η διακόσμηση πανάκριβη και πολύ σικ.
8. Βασιλική σουίτα, Burj Al Arab, Ντουμπάι
Τιμή: $19,000

Στον 25ο όροφο του Burj Al Arab, βρίσκεται μία από τις πιο όμορφες βασιλικές σουίτες για τον πιο απαιτητικό γαλαζοαίματο και όχι μόνο. Μέχρι και πριβέ ασανσέρ και κινηματογραφική αίθουσα διαθέτει. Έχει επίσης δύο τεράστιες κρεβατοκάμαρες, με πριβέ μπάνια από μάρμαρο το καθένα, σπα και σοφέρ που οδηγεί Royal Royce, BMW ή ακόμα και ελικόπτερο που μπορεί να σας μεταφέρει από και προς το ξενοδοχείο. Χρυσός, μάρμαρο και πανάκριβα άλλα υλικά συνθέτουν την εσωτερική διακόσμηση της σουίτας ενώ χαλιά από λεοπάρδαλη ή απλά από μαλλί όπως και έπιπλα από μαόνι εξαιρετικής ποιότητας συνθέτουν το υπέροχο σκηνικό.
7. Αυτοκρατορική σουίτα, Park Hyatt, Vendome, Παρίσι
Τιμή: $20,000 τη διανυκτέρευση

Η συγκεκριμένη αυτοκρατορική σουίτα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του ξενοδοχείου και εκτείνεται σε 250 τ.μ. Διαθέτει σαλόνι, τραπεζαρία και επαγγελματική κουζίνα για επίσημα δείπνα. Το σπα φυσικά είναι απαραίτητο σε μία τέτοια σουίτα ενώ υπάρχει και χαμάμ αλλά και δυνατότητα μασάζ από επαγγελματίες. Καφέ και μπεζ έπιπλα και υφάσματα συνθέτουν το σκηνικό της διακόσμησης σε μοντέρνα γραμμή.
6. The Bridge Suite, The Atlantis, Μπαχάμες
Τιμή: $22,000 τα διανυκτέρευση


Βρίσκεται στο νησί του Παραδείσου όπως λέγεται και πρόκειται για μία από τις πιο πολυτελείς σουίτες στον κόσμο. Η απίστευτη θέα των τροπικών τιρκουάζ θαλασσών είναι το κάτι άλλο ενώ το τεράστιο σαλόνι και το ιδιωτικό μπαρ και πιάνο που διαθέτει, είναι ιδανικά για ένα υπέροχο πάρτι. Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για το τεράστιο μπαλκόνι με την απίστευτη θέα και τους τεράστιους εσωτερικούς χώρους.
5. Προεδρική σουίτα, Ritz-Carlton, Τόκιο
Τιμή: $25,000


Βρίσκεται στο 53ο όροφο του Ritz στο Τόκυο και διαθέτει τεράστια κρεβατοκάμαρα, δύο μπάνια, σαλόνι και τεράστια ντουλάπα-γκαρνταρόμπα. Το hot spot της συγκεκριμένης σουίτας είναι το μεγάλο μαρμαρένιο μπάνιο όπου βρίσκεται μία τεράστια τηλεόραση σαν home cinema.
4. Villa La Cupola Suite, Westin Excelsior, Ρώμη
Τιμή: $29,000

Στην καρδιά της Ιταλίας, τη Ρώμη, βρίσκεται μία τεράστια βίλα με τεράστιες βεράντες και φυσικά απεριόριστη θέα. Η διακόσμηση παραπέμπει στη παλιά Ρώμη της Αρχαίας Πομπηίας ενώ μία πισίνα τζακούζι και ένα τεράστιο μπάνιο από μάρμαρο συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό. Εκτίνεται σε δύο επίπεδα ενώ οι βαριές βελούδινες κουρτίνες και το αρχιτεκτονικό στυλ, σαγηνεύουν. Διατίθεται επίσης ιδιωτικό σινεμά με μοναδικά και τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικά συστήματα.
3. Ρετιρέ-Σουίτα Ty Warner, Four Seasons hotel, Νέα Υόρκη
Τιμή: $34,000 τη διανυκτέρευση

Βρίσκεται στο υψηλότερο ξενοδοχείο της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη της Ty Warner, τον σχεδιαστή Peter Mario και τον αρχιτέκτονα I.M.Pei. Τα εννέα διαφορετικά δωμάτιά της διαθέτουν γύρω γύρω τεράστιες τζαμαρίες ώστε ο διαμένων να απολαμβάνει την απεριόριστη και υπέροχη θέα στο Μανχάταν. Ιταλικά και γαλλικά έπιπλα συνθέτουν μία μοναδική διακόσμηση ενώ διαθέτει ένα πλήρες σπα, προσωπικό γυμναστή και μπάτλερ που είναι διαθέσιμος 24 ώρες το 24ωρο. Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα που την κάνει ξεχωριστή. Πρόκειται για έναν καταρράκτη στο δωμάτιο θετικής ενέργειας που διαθέτει ενώ υπάρχει επίσης και η δυνατότητα μίας τεράστιας βιβλιοθήκης και ένα μεγάλο πιάνο που ομορφαίνει τον χώρο. Επίσης, διατίθεται στον ένοικο η δυνατότητα προσωπικού σοφέρ για Rolls Royce ή Maybach.
2. Βίλα Hugh Hefner Sky, Palms Casino Resort, Λας Βέγκας
Τιμή: $40,000

Βρίσκεται στο Λας Βέγκας και διαθέτει τζακούζι αξίας 700.000 δολαρίων, περιστρεφόμενο κρεβάτι και ταβάνι από καθρέφτη ενώ διατίθεται μπάτλερ για όλες τις ώρες της ημέρας. Διαθέτει επίσης γυάλινο ασανσέρ, μασάζ και σπα, αλλά και τραπέζι πόκερ, τζάκι, τρεις κρεβατοκάμαρες όπως και home cinema.
1. Βασιλική σουίτα-ρετιρέ, President Wilson Hotel, Γενεύη
Τιμή: $53,000

Η συγκεκριμένη σουίτα είναι αλεξίσφαιρη και βρίσκεται στη Γενεύη, στην Ελβετία. Εκτίνεται σε έναν ολόκληρο όροφο και έχει προσωπικό ασανσέρ και τέσσερις κρεβατοκάμαρες, έξι μπάνια, αλλά και μία τεράστια βεράντα με υπέροχη θέα στη Λίμνη της Γενεύης και το Mont Blanc. Το ξύλο και το μάρμαρο είναι τα κύρια υλικά που χρησιμοποιούνται στην εσωτερική διακόσμηση ενώ μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 40 άτομα. Οι ένοικοι έχουν τη δυνατότητα μεταφοράς με ελικόπτερο. Σ' αυτήν έχουν διαμείνει στο παρελθόν από τον Bill Gates μέχρι τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας Tony Blair.
Πηγή: inews.gr
ΠΗΓΗ:    http://www.travelstyle.gr/portal/gr/destination_articles.php?dest_id=0&id=6119 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου