Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕ, ΤΩΡΑ "ΠΟΥΛΑΕΙ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ" !

Καρατζαφέρης: Θα συνεργαστούμε μόνο αν αποκηρύξετε το μνημόνιο

Δεν αποκλείει τη συνεργασία με άλλα κόμματα, αν αυτό το θέμα προκύψει μετά τις εκλογές, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, με προϋποθέσεις όμως, όπως είπε.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, φάνηκε πρόθυμος να καθίσει στο τραπέζι του διαλόγου την επομένη των εκλογών, εφόσον το κόμμα που λάβει τη διερευνητική εντολή υιοθετήσει τη θέση του ΛΑΟΣ για ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας εκτός μνημονίου....

Όπως ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, στο πλαίσιο περιοδείας του στην Καβάλα, ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε πως η μοναδική λύση «για διέξοδο από την κρίση, προκειμένου να σωθεί η χώρα και να βγει από τη σήψη είναι να εγκαταλείψει τους επαχθείς όρους του μνημονίου, δηλώνοντάς το ευθαρσώς προς όλους τους δανειστές της σε Ευρώπη και Αμερική».

Υπογράμμισε παράλληλα ότι πρέπει το εκλογικό σώμα να ψηφίσει, όχι με γνώμονα το δικαιολογημένο θυμό του, αλλά με γνώμονα τη λογική και τις ανάγκες της χώρας.

Αναφερόμενος σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, υποστήριξε ότι δεν μπορούν να εκλεγούν πρωθυπουργοί και να οδηγήσουν τη χώρα στην ανάπτυξη και την πρόοδο πολιτικοί, όπως ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, που έδεσαν πισθάγκονα τα χέρια τους υπογράφοντας το μνημόνιο και οφείλουν να τηρούν όλους τους όρους του.

Εκανε ακόμη λόγο για εξαλλοσύνες πολιτικών αρχηγών, που ηγούνται σε ευκαιριακά κόμματα και στοχεύουν να παραπλανήσουν το λαό, όπως και για κόμματα ακραία που με την είσοδό τους στη Βουλή θα κινδυνέψουν και τα τελευταία υπολείμματα δημοκρατίας που άφησαν τα θεσμικά κόμματα.

Μίλησε επίσης με σκληρή γλώσσα για τη Χρυσή Αυγή και την πολιτική που πρεσβεύει, σημειώνοντας ότι τα αυξημένα ποσοστά που εμφανίζει οφείλονται στο θυμό του εκλογικού σώματος.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε ότι για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο χρειάζεται θάρρος «και μέχρι σήμερα απέδειξαν ποιοι έχουν θάρρος, ποιοι αντιστάθηκαν σε κάθε πίεση και εκβιασμό απ’ όπου κι αν προέρχονταν».
ΠΗΓΗ:      http://kafeneio-gr.blogspot.com/2012/04/blog-post_9147.html

1 σχόλιο: