Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ !

Aπόψεις ενός 25χρονου




Είμαι νέος, 25 ετών, και γράφω για να παραθέσω τις δικές μου απόψεις για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα...Σήμερα πολλοί κατηγορούν τους νέους ότι είναι νωθροί και δεν αντιδρούν, χαρακτηρίζοντάς τους επαναστάτες του πληκτρολογίου και του καναπέ, συγκρίνοντάς τους μάλιστα με τη γενιά του Πολυτεχνείου. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι
ο μόνος τρόπος αντίδρασης σε μια πολιτισμένη και δημοκρατική κοινωνία είναι η ΨΗΦΟΣ. Δεν είναι λύση ούτε να βγω στους δρόμους και να τα καταστέψω όλα, ούτε να ζωστώ με εκρηκτικά και να κάψω τη Βουλή, ούτε να διαμαρτύρομαι, ούτε να κλαίγομαι. Αν διαφωνώ με την πολιτική της εκάστοτε δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης, δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ λόγο να διαμαρτύρομαι γιιατί αυτά τα μέτρα εκφράζουν την πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Αναλογιστείτε λοιπόν όλοι τις ευθύνες σας και τα κριτήρια με τα οποία ψηφίζετε!

Απευθυνόμενος στις παλιότερες γενιές, ΕΣΕΙΣ τους ψηφίζατε τόσες δεκαετίες. Μην αναρωτιέστε λοιπόν και μην κατηγορείτε τη νεολαία που ξενιτεύεται και δε μένει να “παλέψει” για την Ελλάδα. Φυσικά και πρέπει και έχουμε ευθύνη να αγωνιστούμε, αλλά ΟΧΙ σε μια παρηκμασμένη κοινωνία που συντηρεί (και δυστυχώς θα εξακολουθεί να συντηρεί) ένα σάπιο πολιτκό σύστημα δεκαετίες τώρα. Δε θεωρώ ότι τα υπόλοιπα κόμματα είναι καλύτερα, αλλά δεν μπορώ να βλέπω συνέχεια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ λες και έχουν το αλάθητο! Θέλω να δω καινούρια πρόσωπα, είναι τραγικό λάθος η εξουσία να μένει στους ίδιους και στους ίδιους γιατί στο τέλος ξεχνούν το ρόλο τους και ότι για να κερδίσουν την ψήφο μας πρέπει να μοχθήσουν και να παράξουν έργα!

Εγώ προσωπικά ως νέος με σπουδές και όνειρα δε θα προσφέρω ΤΙΠΟΤΑ σε μια διεφθαρμένη και αγκυλωμένη Ελλάδα. ΜΟΝΟ όταν ο Έλληνας αποκτήσει συνείδηση ως πολίτης και στείλει μην πω πού το δικομματισμό και όλους αυτούς που τον κατέστρεψαν με τη δική του συναίνεση...ΜΟΝΟ όταν δω νέο κόμμα στην εξουσία, δηλαδή από τον Έλληνα ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ, τότε ΝΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Μέχρι τότε δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο από το να μοχθώ να φτιάξω το μέλλον μου στο εξωτερικό και με θλίψη να βλέπω τη χώρα μου να βυθίζεται... Έλληνα, ξύπνα, “ξεβολέψου” και δώσε μήνυμα με την ΨΗΦΟ σου πριν είναι πολύ αργά για όλους...

Αναγνώστης

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Χώρα χριστιανική δεν επιτρέπεται να βγάζει από το 1974 πολιτικούς άρχοντες άθεους και προδότες της πατρίδας. Το 2012 δεν μπορούμε να μείνουμε στον καναπέ και να περιμένουμε να δούμε στην τηλεόραση τα αποτελέσματα των εκλογών. ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ! Μην ξεχνάμε ότι: 1)είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι και Κάποιος περιμένει να προσευχηθούμε σε Αυτόν και ότι 2) μέχρι στιγμής είμαστε τυπικά «ελεύθεροι» και ΠΡΕΠΕΙ να ψηφίσουμε.

    Αλλιώς μπορεί το 2012 να μην έρθει το Τέλος του κόσμου αλλά θα έρθει σίγουρα το τέλος της Ελλάδας. Και θα φταίμε μόνο ΕΜΕΙΣ, ούτε ο Διεθνής Σιωνισμός, ούτε τα Ξένα Κέντρα Αποφάσεων.

    21χρονος φοιτητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή