Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΗΤΑΝ ;;; ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ;;; ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ;;;;

Πάτρα: Πολίτης επιχείρησε να προπηλακίσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο - Ένταση και στην έξοδο από συγκεντρωμένους- Τι είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΦΩΤΟ KAI BINTEO

Πολιτική

Γέμισε το γήπεδο

Πάτρα: Πολίτης επιχείρησε να προπηλακίσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο  - Ένταση και στην έξοδο από συγκεντρωμένους- Τι είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΦΩΤΟ KAI BINTEO  Γέμισε το γήπεδο
21. 22 Συναγερμός σήμανε κατά την έξοδο του Ευάγγελου Βενιζέλου απο την ΕΑΠ όταν αγανακτισμένος πολίτης προσπάθησε να τον προπηλακίσει κινούμμενος προς το μέρος του. Παρενέβησαν άνδρες της Ασφάλειας Πατρών και της ασφάλειας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και ο πολίτης απωθήθηκε.

21.05 Oλοκληρώθηκε η ομιλία Βενιζέλου στην ΕΑΠ με το μήνυμα ότι η νίκη για το ΠΑΣΟΚ είναι εφικτή.
Κλείνοντας είπε «πρέπει το έθνος ενωμένο να αποφασίσει καθαρά: Ποιος θέλει να οδηγήσει τη χώρα;».
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάλεσε στο βάθρο όλους τους υποψηφίους βουλευτές, ενώ τελευταίος ανέβηκε ο Γιώργος Παπανδρέου, οποίος και χειροκροτήθηκε.
Προπηλακισμούς όμως είχαμε και στην έξοδο από τους συγκεντρωμένους στην οδό Φαβιέρου που παρέμεναν στην περιοχή και εξακολουθούσαν να φωνάζουν "κλέφτες" ΚΑΙ συνθήματα όπως "Αλήτες, χήτες ταγματασφαλίτες" "ψωμί, παιδεία, ελευθερία η χούντα δεν τελείωσε το 73".
Ένας νεαρός φώναζε με οργή "Είμαι 30 χρόνων και είμαι άνεργος. Με κατάντησαν άχρηστο".
21.00 Αναφορά σε δύο σπουδαία τοπικά ζητήματα, αυτό των δανειοληπτών της Αχαϊκής Τράπεζας και του θαλασσίου μετώπου έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο Πρόεδρος του Κινήματος αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε πριν την ομιλία του με εκπροσώπους τοπικών φορέων και επανέλαβε ότι μίλησε με τον Διοικητή της ΤτΕ κ. Προβόπουλο, ο οποίος έδωσε εντολή να σταματήσει η διαδικασία κλεισίματος των δανείων, ενώ έκανε λόγο για αντιμετώπιση του ζητήματος με τραπεζικά κριτήρια μετά τις εκλογές.
Αναφέρθηκε επίσης στο θαλάσσιο μέτωπο λέγοντας ότι "περνώντας από το παραλιακό μέτωπο που με δική μας απόφαση αποδόθηκε στο Δήμο,χάρηκα που είδα αυτή την ανοιχτή επαφή της πόλης με τη θάλασσα"

20.45 Καλώ για άλλη μια φορά τον κ. Σαμαρά να σεβαστεί τον δημοκρατικό διάλογο και να προσέλθει για απαντήσει για τα ντιμπέιτ. Να δεχθεί έστω ένα ντιμπέιτ. Γιατί φοβάται; Τι είναι αυτό που τον κάνει να κρύβεται; Αυτή είναι άραγε η δημοκρτική τους ευαισθησία; αναρωτήθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση και εναντίον Τσίπρα, Καμμένου και Κ.Κ.Ε. με αφορμή την δήλωση Τσίπρα για συγκυβέρνηση με Καμμένο.
"Αν ο λαός το επιλέξει, το ΠΑΣΟΚ θα σεβαστεί αυτή την απόφαση, αλλά θα πρέπει να σκεφτούν καλά τους κικδύνους που κρύβει μια τέτοια κίνηση" είπε.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής καλώντας μάλιστα τους πολίτες να μην τους ψηφίσουν, για να μην μπει ο φασισμός στη βουλή.
«Οι εκλογές αυτές κρίνουν την τύχη του έθνους την τύχη της επόμενης γενιάς. Δε θα επιτρέψουμε να μπουν στη Βουλή με βάδισμα χήνας οι οπαδοί του ναζισμού», είπε ο κ. Βενιζέλος.

Ανεβάζοντας τους τόνους στην αμντιπαράθεση με τη Ν.Δ. είπε πως «θα μπορούσαμε να είχαμε αποδράσει όπως ο κ. Καραμανλής αλλά δεν το κάναμε» και ξεκαθάρισε πως «κανένα κόμμα μόνο του δεν μπορεί, είναι επικίνδυνος οποίος πιστεύει το αντίθετο. Με εκπλήσσει ότι πίσω από την δική μας αυτοκριτική κρύβεται η αλαζονεία του Σαμαρά».

Σημείωσε ότι στόχος του κόμματος είναι η έξοδος από το μνημόνιο, για να γίνει η Ελλάδα πάλι αυτοδύναμη, λέγοντας χαρακτηριστικά «βροντοφωνάζουμε ένα όχι στην αποχή, στον εφησυχασμό, στην μοιρολατρία». Υπεραμύνθηκε των επιλογών του λέγοντας «υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ πήρε σκληρά μέτρα επειδή το θέλαμε;»

20.40 Συνεχίζεται η ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος έκανε αναφορά στον Γιώργο Παπανδρέου, που ακτεβάινει υποψήφιος στην Αχαΐα. Όπως ανέφερε οι θυσίες του ελληνικού λαού έπιασαν τόπο. "Ο αγώνας που δώσαμε με τον Γιώργο οδήγησε στη μεγαλύτερη αναδιάρθρωση χρέους στα χρονικά. 106 διε αφαιρέσαμε από τις πλάτες του Ελληνικού λαού, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι", είπε.
20.25 Μόλις έφτασε στο γήπεδο της ΕΑΠ ο Ευάγγελος Βενιζέλος συνοδευόμενος από τον τέως Πρωθυπουργό και υποψήφιο στην Αχαϊα Γιώργο Παπανδρέου. Ένταση επικρατεί καθώς ομάδα περίπου 30 ατόμων έχουν συγκεντρωθεί έξω απο το γήπεδο και γιουχάρουν φωνάζοντας "κλέφτες", "απατεώνες", "ληστές".
Οι συγκεντρωμένοι που είναι άτομα όλων των ηλικιών, φωνάζουν ότι έχουν αναγκαστεί στη φτώχεια και την εξαθλίωση από την πολιτική του μνημονίου. Η αστυνομία τους έχει απωθήσει σε μια γωνία κοντά στο γήπεδο της ΕΑΠ. Στην περιοχή βρίσκονται και μέλη των λαϊκών συνελέυσεων της Πάτρας με πανό στο οποιο γράφουν φτώχυνες αρκετά Βενιζέλο- Σαμαρά.
Στο μεταξύ ένταση επικράτησε και με τους δημοσογράφους καθώς δεν τους επέτρεπαν την είσοδο στην ΕΑΠ, με το επιχείρημα ότι το γήπεδο γέμισε.
Η ομιλία του κ. Βενιζέλου ξεκίνησε με μια επίκληση στο συναίσθημα για να επιτευχθεί η συσπείρωση.
"Ακούστε τον αυτοκριτικό μας λόγο και συσπειρωθείτε σε αυτή την εθνική προσπάθεια" είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
ΠΗΓΗ:        http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/123942

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου