Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ, ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ, ΕΚΕΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ;;;; ΜΠΡΑΒΟ ΛΑΕ ! ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ !

Πάτρα: Το απόγευγμα η ομιλία Βενιζέλου στην ΕΑΠ - Παρών και ο Γιώργος Παπανδρέου

Πολιτική

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα έχει ευρεία συνάντηση για την Αχαϊκή με δανειολήπτες, μεριδιούχους και φορείς

Πάτρα: Το απόγευγμα η ομιλία Βενιζέλου στην ΕΑΠ - Παρών και ο Γιώργος Παπανδρέου Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα έχει ευρεία συνάντηση για την Αχαϊκή με δανειολήπτες, μεριδιούχους και φορείς


Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες από το τοπικό ΠΑΣΟΚ για την αποψινή κεντρική προεκλογική επίσκεψη του Ευάγγελου Βενιζέλου στην Πάτρα. Στο επίκεντρο μάλιστα αυτής της επίσκεψης βρίσκεται και η συνάντηση που θα έχει πριν την ομιλία του με τους εκπροσώπους των
δανειοληπτών και των μεριδιούχων της Αχαϊκής αλλά και τους υπόλοιπους φορείς.
Όπως αναφέρει και σε δελτίο τύπου η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αχαΐας, «ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά από συνάντηση που είχε εχθές στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους, με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα, ο οποίος του έθεσε το πρόβλημα των δανείων της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας, επικοινώνησε με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γ. Προβόπουλο.
Ο Διοικητής, όπως ενημέρωσε τον κ. Βενιζέλο, έδωσε ήδη εντολή να παγώσουν μέχρι τις εκλογές οι σχετικές διαδικασίες ώστε να υπάρξει μια ενιαία αντιμετώπιση των δανείων όλων των συνεταιριστικών τραπεζών οι άδειες των οποίων ανακλήθηκαν, προκειμένου να υπάρξει η καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση του προβλήματος αμέσως μετά.
Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι πριν την πραγματοποίηση της ομιλίας του Ευάγγελου Βενιζέλου σήμερα στην Πάτρα, έχει προγραμματιστεί συνάντηση με αντιπροσωπία για το συγκεκριμένο ζήτημα».
Στις 7.30 η ομιλία Βενιζέλου και η… αντισυγκέντρωση για την Αχαϊκή
Ο κ. Βενιζέλος θα  μιλήσει σε συγκέντρωση η οποία θα πραγματοποιηθεί (7.30 μ.μ.) στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ στον Άγιο Διονύσιο. Στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να επιφυλάξουν θερμή υποδοχή εκατοντάδες δανειολήπτες και μικρομεριδιούχοι της Αχαϊκής Συνεταιριστικής οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν αντισυγκέντρωση  έξω από το κλειστό του Αγίου Διονυσίου, διαμαρτυρόμενοι για το λουκέτο στην τράπεζα και την οικονομική καταστροφή που έχουν υποστεί.
Παρών στην εκδήλωση και ο Γιώργος Παπανδρέου
Το παρών στη συγκέντρωση και την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου στην Πάτρα θα δώσει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Ως γνωστόν, ο κ. Παπανδρέου θα είναι υποψήφιος στην Αχαΐα (εκλέγεται αυτόματα ως πρώην πρωθυπουργός) και η παρουσία του έχει τη δική της σημασία σε έναν νομό που η οικογένεια Παπανδρέου έχει ισχυρούς δεσμούς. Μένει να δούμε τι στάση θα τηρήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του απέναντι στην κυβέρνηση Παπανδρέου…
ΠΗΓΗ:      http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/123878  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου