Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ;;; ΤΙΜΗ ΜΟΥ !!!

Επίθεση Σαμαρά σε όσους εμποδίζουν την αυτοδυναμία της ΝΔ

Η Ελλάδα θα τα καταφέρει τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς μιλώντας απόψε στο Ηράκλειο. Ο κ.Σαμαράς ζήτησε ισχυρή εντολή, για να σταθεροποιήσει τη χώρα και να ενώσει το λαό, ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ τον Α. Τσίπρα,
τον Πάνο Καμμένο και τους ακροδεξιούς και μίλησε για «νέα και παλιά κόμματα, που κάνουν τα πάντα προκειμένου να μην ....
πάρουμε εμείς ισχυρή εντολή».

Ο κ. Σαμαράς επέκρινε το ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι ανακοίνωσε το οικονομικό πρόγραμμά του μία εβδομάδα πριν τις εκλογές και ανέφερε ότι «όσα δεν έκαναν επί 2,5 χρόνια ξαφνικά υπόσχονται τα αντίθετα και ακόμα χειρότερα: τώρα υπόσχονται, όσα αποδοκίμαζαν όταν τα λέγαμε εμείς. Μας λένε πως θέλουν να μειώσουν τους φόρους όταν οι ίδιοι νομίζουν ότι ξεχνάει ο κόσμος πως εκείνοι ανέβασαν και ξανανέβασαν τους φορολογικούς συντελεστές», πρόσθεσε.

Αναφερόμενους σε αυτούς που θέλουν, όπως είπε, να εμποδίσουν την αυτοδυναμία της ΝΔ υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Προσπαθούν να μας κόψουν την ισχυρή εντολή. Κόμματα που δεν είναι αριστερά, μάς είπαν επίσημα ότι θα ήθελαν να κυβερνήσουν με την Αριστερά. Κόμματα που δεν είναι ΠΑΣΟΚ αλλά παίζουν το παιχνίδι του για να πέσει στα μαλακά, για να έχει το ΠΑΣΟΚ πολιτική ασυλία για εκείνα τα οποία έκανε, και βλέπουμε το φαινόμενο Τσίπρας και Καμμένος μαζί να θέλουν να δώσουν φιλί ζωής, ασυλία πολιτική, στο ΠΑΣΟΚ το οποίο γκρεμίζεται. Νέα και παλιά κόμματα κάνουν τα πάντα προκειμένου να μην πάρουμε εμείς ισχυρή εντολή».

Η ΝΔ, τόνισε, προχωρεί όχι με λόγια αέρα αλλά για πραγματική ανατροπή. Με το σχέδιο που έχουμε θέλουμε να αλλάξουμε τα πάντα αλλά πριν τα αλλάξουμε, πρόσθεσε, πρέπει να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της. Έκανε αναφορά στο πρόγραμμα της ΝΔ και τόνισε ότι η ανάπτυξη της Ελλάδας θα είναι αληθινή και θα είναι υγιής, επειδή θα κάνει τον αγρότη επαγγελματία και επιχειρηματία και θα τον κάνει ανταγωνιστικό.

http://voria.gr/
ΠΗΓΗ:         http://ksipnistere.blogspot.com/2012/04/blog-post_5668.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου