Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ "ΔΟΛΩΜΑ" ! Α, ΡΕ "ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ" !

Σαμαράς: Δεν τίθεται ζήτημα να κοπεί η μισθοδοσία των κληρικών

samaras
Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης, 13.30
Η συνταγή για να βγει η Ελλάδα από την κρίση περιλαμβάνει ανατροπές σε όλα τα επίπεδα.
Μια επανάσταση όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Α. Σαμαράς παρουσιάζοντας το σχέδιο της ΝΔ για τους Θεσμούς και την Ασφάλεια.

Ο κ. Σαμαράς αναφερόμενος στα σενάρια περί διακοπής της μισθοδοσίας των κληρικών, μεταξύ άλλων τόνισε: "Δεν τίθεται ζήτημα διακοπής της μισθοδοσίας των κληρικών από το κράτος".
Επίσης αναφερόμενος στην Εκκλησία, υπογράμμισε ότι "οφείλουμε να ενισχύσουμε το έργο της Εκκλησίας. Θέλουμε την Εκκλησία ισχυρή και όχι αποδυναμωμένη!".
Τέλος ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε: "Η ορθοδοξία είναι αναπόσπαστο τμήμα της εθνικής μας ταυτότητας".

1 σχόλιο:

  1. Έτσι μπράβο. Δώστε μισθό δημοσίου υπαλλήλου στους κληρικούς γιατί αν τον κόψετε ίσως ξυπνήσουν κάποιοι από τον λήθαργο στον οποίο έχουν πέσει και θα ορμήξουν κατά πάνω σας. Όταν ο Κοραής έλεγε το 1820 να γίνουν οι κληρικοί δημόσιοι υπάλληλοι, έβλεπε μπροστά, πάρα πολύ μπροστά. Βλέπετε πώς είμαστε όλο αγκαλιές και φιλιά με τους προδότες (βλ. φωτογραφία); Για να κοπεί ο μισθός και θα σου πω εγώ τι εστί «αντιμνημονιακός»...

    ΥΓ: Τα ανωτέρω δεν αφορούν όλους τους κληρικούς. Υπάρχουν πολλοί που αναγνωρίζουν το κακό που έχει κάνει στον κλήρο η σιγουριά του δημοσίου μισθού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή