Κυριακή, 29 Απριλίου 2012

ΑΝΤΩΝΑΚΗΗΗΗΗΗ "Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ" !!!

Υπερυπουργείο Παιδείας ονειρεύεται ο Σαμαράς


Την πρότασή του για ένα ενιαίο υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού παρουσίασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.

Ο αρχηγός της ΝΔ, που συναντήθηκε με ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών, στον χώρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.....

αναφέρθηκε και στην ανάγκη να δημιουργηθεί ένα μεγάλο πολιτιστικό πάρκο στην περιοχή από το Αρχαιολογικό Μουσείο μέχρι το Πολυτεχνείο, έργο που, όπως είπε, μπορεί να γίνει με χορηγίες.

Ο Αντώνης Σαμαράς δεσμεύτηκε για μια εθνική πολιτική για τον πολιτισμό. Κάλεσε τους ανθρώπους του πνεύματος να σταθούν μπροστά του και όχι δίπλα του, καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά, είναι αυτόφωτοι.

Ζήτησε από τους ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών να βοηθήσουν έτσι ώστε να απενοχοποιηθούν όροι και έννοιες όπως είναι η πατρίδα, ο θεός, η επιχειρηματικότητα, η ανάπτυξη και η ασφάλεια, λέγοντας, χαρακτηριστικά, πως «ο κόσμος πιστεύει περισσότερο σε εσάς από ό,τι στους πολιτικούς και σας καλώ να δείξετε αλληλεγγύη».

Χαρακτήρισε ψεύτικο το δίλημμα μεταξύ προοδευτικής ή συντηρητικής ατζέντας και ζήτησε τη σύνθεση, την οποία θεωρεί εφικτή.

Την Πέμπτη, ο Αντώνης Σαμαράς θα παρουσιάσει, στο Ζάππειο, τις προτάσεις του για τη διακυβέρνηση, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας, ενώ το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση οπαδών του κόμματος στη Σπάρτη.

newsit
ΠΗΓΗ:        http://sarotiko.blogspot.com/2012/04/blog-post_5337.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου