Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ… GALOPS ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΕΡΟΝ…

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ!
Φτου και από την αρχή- πάλι το ίδιο σκηνικό!!! «Χτυπήσανε» πάλι τα παραμάγαζα της διαπλοκής των δημοσκοπήσεων. Αβαντάρουν πάλι τους πελάτες τους. Αυτούς που διέλυσαν την προσωπικότητα και αξιοπρέπεια κάθε...
Έλληνα και Ελληνίδας. Αυτούς που εγκλημάτησαν κατά του ελληνικού λαού και αυτούς που δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν έντιμα-σωστά την σοβαρότατη κρίση γιατί συνεργάστηκαν με τους κατακτητές. Δηλαδή τους σύγχρονους Γερμανοτσολιάδες, αντί να αντισταθούν, ως όφειλαν, στην Γερμανική επιδρομή με τον μανδύα τις Ε.Ε.
Ξεκινώντας από τον καταλληλότερο Πρωθυπουργό!!!...

Τον Συνταγματολόγο που καταπάτησε- βίασε- παραβίασε το Ελληνικό Σύνταγμα όσο κανείς άλλος, ακόμα και από τον Παπαδόπουλο (αντεργατική νόμοι –κλέψιμο του καταβληθέντων από τους δημόσιους υπαλλήλους, τα μπρός πίσω, της αντιφατικές δηλώσεις -αποφάσεις και πολλά άλλα).
Τον όψιμο και όχι συνιδρυτή του ΠΑΣΟΚ που θέλει να λέγεται και Αρχηγός του πιο ιστορικού κόμματος του Ανδρέα Παπανδρέου, αυτόν που μιλάει και φέρεται απαξιωτικά στους βουλευτές που τόλμησαν να πουν την άποψή τους ελεύθερα όπως ορίζει το άρθρο 37 του Συντάγματος!!!
Ατοί λοιπόν, που απαξιώνουν τον Ελληνικό λαό, θέλουν να μας σερβίρουν, λογαριάζοντας χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή τον κυρίαρχο Ελληνικό λαό ότι:

Τους βασικούς υπαιτίους δεκαετιών (ΝΔ) αλλά και τους ανίκανους διαχειριστές της κρίσης (νέο ΠΑΣΟΚ) ότι έχουν μικρή διαφορά!!!και με τον …ογκόλιθο…. μονοκρατικό νέο αρχηγό… από 6-8% στο 15-18%!!!

Τον Φώτη Κουβέλη-ΔΗΜΑΡ- που ενώ δήλωνε όχι για τους εν ενεργεία βουλευτές του ΠΑΣΟΚ- δέχτηκε και καμαρώνει για την συγκρότηση ΚΟ

Για τον… Καμένο-Νεοδημοκράτη- τον συνυπαίτιο της κρίσης, πριν καν ανακοινώσει κόμμα – απόκομμα- των θεωρούσαν απαραίτητο 5% και τώρα 11-13%!!!!!! Επ ευκαιρία, οι απολυμένοι της Ελίντα – του Αεροδρομίου, αλλά και αυτοί της ΦΑΓΕ και της επιχείρησης του πατέρα του, που σαν ανάξιος γιός, την έκλεισε τον χαιρετούν (φτού σου ρε) και τον περιμένουν στη γωνία γιατί ψηφίζει ο λαός και όχι οι πληρωμένοι γκαλοπίστες.

Ακόμη και την «Χρυσή Αυγή» της φασιστικής οικογένειας των Μιχαλολακαίων προωθούν στη βουλή ως επιβράβευση των… πράξεών τους…(κάψιμο της Αθήνας) σε συνεργασία με το παρακράτος των κολοτούμπα, Χρυσοχοϊδη και Παπουτσή με 3-5%!!!

ΑΓΝΟΟΥΝ όμως προκλητικά ή απαξιώνουν με… χαμηλά ποσοστά τα ΥΓΙΗ με τη συνέπεια των λόγων και των έργων τους για την κοινωνία (ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΟΙΡΙΑ – ΜΕΙΩΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ – ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ- ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΑΡΘΡΟΥ 37 ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ , που όμως ακόμα υπερασπίζεται ο συνδικαλησταράς τω υπερχρεωμένων ταμείων, που ενώ τα έχουν χρεοκοπήσει, μειώνει μισθούς και συντάξεις και κόβει αντισυνταγματικά και παράνομα εφάπαξ και όχι μόνο.
Δηλαδή την «ΚΟΙΝΟΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ» που ιδρύθηκε ύστερα από απαίτηση της ίδιας της κοινωνίας και σίγουρα θα διαψεύσει και θα γκρεμίσει τον δικομματισμό, την διαπλοκή και τα πουλημένα ΜΜΕ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ!!!!

Ο ΛΑΟΣ μέσα από την απαξίωση και τα δεινά που του επέβαλαν οι Γερμανοτσολιάδες του δικομματισμού ΞΥΠΝΙΣΕ. Είναι σίγουρο ότι την ημέρα της δημοκρατίας –των εκλογών- θα ψηφίσει όπως πρέπει δίνοντάς την ισχυρότερη σφαλιάρα στους εκβιαστές της συνείδησης του και θα αναδείξει ΑΞΙΕΣ τιμώντας έτσι την συνέπεια και το έργο πολιτικών με ήθος και αξιοπρέπεια .
Υ.Σ. Η μόνη ευχάριστη είδηση του διήμερου είναι ότι : Ο ΠΑΜΦΑΓΟΣ- ΜΑΖΙ με ρεκόρ Γκίνες ανικανότητας (ΙΜΙΑ-ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΣΑΛΑΝ και ανεπαρκέστατου αντιπροέδρου δεν θα είναι ξανά υποψήφιος.
«Κρίμα για τους … ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ… αλήθεια που θα βρουν ταβέρνα μαζί;»
Ρόκκος Χοϊδάς- Μαρίνος Αντύπας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου