Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ !

«Λάθος λαό διάλεξαν να κάνουν πειραματόζωο»

«Η ιστορία του τόπου μας είναι γραμμένη κυριολεκτικά από το αίμα των αγωνιστών και τις θυσίες του λαού μας για δημοκρατία, ανεξαρτησία και προκοπή. Αυτό σημαίνει ότι η σημερινοί επικυρίαρχοι μάλλον λάθος λαό διάλεξαν για να μετατρέψουν σε πειραματόζωο»...
δήλωσε ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων του ανδριάντα του Αλέκου Παναγούλη.
Όπως τόνισε, «ο ελληνικός λαός θα ανασυνταχθεί και θα δώσει τη δική του απάντηση όταν του δοθεί η ευκαιρία, μέσα από την ετυμηγορία του για τη νέα ολιγαρχία που θέλει να καταστρέψει την κοινωνία και να δεσμεύσει τον πλούτο του λαού μας, δίνοντάς τον αντιπαροχή στους νέους κυρίαρχους».

ΠΗΓΗ:     http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/03/blog-post_2591.html

1 σχόλιο:

  1. Όμως γέροντα η <> δεν γίνονται έτσι κατά δοκούν, ή κάποιος είδε το φως του ή κάπου βολευόμαστε εμείς, δηλαδή όλα κρίνονται, όμως με συγκεκριμένο στόχο και στην δική σας περίπτωση η απαξίωση του πολιτικού λόγου δεν είναι το ζητούμενο. Ζητούμενο πρέπει να είναι, κατά την γνώμη μου, η ελεύθερη επιλογή στην επικρότηση ή όχι, της όποιας γνώμης και εδώ είναι ποιος δέχεται την κρησάρα αλλά και το ποιος την κρατά. Μην ξεχνούμε η πολιτική είναι εργαλείο, τώρα πως για ποιον την χρησιμοποιεί δεν είναι το ζητούμενο, ζητούμενο είναι η ίδια η πολιτική και το ερώτημα, που θα μπει, είναι, χρειάζεται ναι ή όχι η πολιτική; Τουλάχιστον στον κατά ανάγκη που ζούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή