Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ, ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ;;;;; Φ Α Σ Ι Σ Τ Α Σ !

"Οι συναυλίες θα συνεχιστούν κανονικά"

ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΙΝΑΙ;;;
Για την πρόσφατη περιπέτειά του κατά την διάρκεια συναυλίας στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Κακούρης» στο Ίλιον, μιλάει ο Γιώργος Νταλάρας στα «ΝΕΑ». Ο τραγουδιστής δέχτηκε επίθεση από άγνωστα άτομα, τα οποία είχαν γίνει ένα με....

τους θαυμαστές του και του πέταξαν γιαούρτια ενώ τραγουδούσε. «Το πρόγραμμα των συναυλιών θα συνεχιστεί κανονικά» τονίζει ο γνωστός τραγουδιστής και συμπληρώνει, «στην επταετία παίζαμε σε ένα κέντρο στην παραλιακή και ήρθε η αστυνομία να μας συλλάβει. Η ορχήστρα έφυγε και μείναμε ο Νικολόπουλος, ο Λαυράνος και εγώ».

Ο Γιώργος Νταλάρας θεωρεί ότι τα άτομα αυτά που του επιτέθηκαν δεν εκφράζουν κάποια συγκεκριμένη θέση ενώ διευκρινίζει ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση να κάνει πολιτικές συναυλίες, αλλά ήταν μια πράξη αλληλεγγύης.

«Τους ενοχλεί που έκανα την διαδρομή που έκανα; Που από την Κοκκινιά βρέθηκα σε μεγάλο σπίτι; Μα και οι ίδιοι την ίδια διαδρομή δεν θα ήθελαν να κάνουν; Ας μάθουν λοιπόν ότι ούτε δάνειο πήρα ποτέ και ό,τι έχω είναι δηλωμένο», αναφέρει με έντονο ύφος ο κ. Νταλάρας.

«Έκανα το καθήκον μου και έμεινα πάνω στην σκηνή» λέει ο γνωστός καλλιτέχνης και συμπληρώνει, «όλους αυτούς που προκαλούν τα επεισόδια του αφοπλίζει το γεγονός ότι με τον τρόπο μας ¨ανάβουμε τα φώτα¨ και έχουμε την ευκαιρία να κοιταχτούμε όλοι στα μάτια».

Τέλος όταν η συζήτηση φτάνει στην σύζυγό του Άννα Νταλάρα αναφέρει «την Άννα την αγαπάω, την εκτιμώ και την στηρίζω, δεν σημαίνει ότι την ψηφίζω κιόλας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου