Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ ...! ΑΠΛΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ .... ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ !

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο συγγνώμη στους πολίτες"

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο συγγνώμη είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στους Έλληνες πολίτες, κατά την ομιλία του το βράδυ του Σαββάτου στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, εν όψει της εκλογής νέου προέδρου. «Οφείλουμε να πούμε στον ελληνικό λαό ένα....
μεγάλο 'ευχαριστώ' για τις θυσίες, τη μεγάλη προσπάθεια, την αντοχή, έστω και την ανοχή» είπε και συνέχισε: «οφείλουμε να πούμε και ένα μεγάλο 'συγγνώμη' για διαχρονικά πολιτικά και ιστορικά λάθη και παραλείψεις, που βεβαίως βαραίνουν και την παράταξή μας».

Χθες η Ελλάδα απέφυγε τη χρεοκοπία, από χθες άρχισε η αλλαγή της εικόνας της χώρας, είπε ο κ. Βενιζέλος.

Έκανε λόγο για ασύμμετρους πολέμους στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, ασκώντας σφοδρή κριτική τόσο στην ελληνική αντιπολίτευση όσο και στις αγορές και στις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις που δεν μπόρεσαν με πολιτικούς όρους μια πολιτική κρίση.

Την ώρα που εμείς σηκώναμε το βάρος της ευθύνης, άλλοι δημαγωγούσαν και υπεραπλούστευαν, σημείωσε ο κ. Βενιζέλος.

Στη διάρκεια της ομιλίας του έκανε δύο αναφορές στον Γιώργο Παπανδρέου, λέγοντας ότι τον κάλεσε να αναλάβει τη βαρειά ευθύνη για την ελληνική οικονομία, καθώς και μία αναφορά στον Ανδρέα Παπανδρέου, για τον οποίο είπε ότι έδωσε τη δεκαετία του '80 το στίγμα του Κινήματος της Αλλαγής.

«Δυστυχώς, το κίνημα της αλλαγής μετατράπηκε κάποια στιγμή σε φοβικό συντηρητισμό. Οι μη προνομιούχοι της δεκαετίας του '80 δεν υπάρχουν πια. Πρέπει να δούμε τους μη προνομιούχους του σήμερα, το 2012, με το βλέμμα στο 2020» ανέφερε ο κ. Βενιζέλος προσθέτοντας ότι «το γεννετικό υλικό του ΠΑΣΟΚ συγκεφαλαιώνεται στις λέξεις αλλαγή και μη προνομιούχοι».

Read more: http://www.trelokouneli.gr/2012/03/blog-post_6886.html#ixzz1okZGStOy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου