Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ! ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ !

Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΝΥΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΔΥΣΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ FACEBOOK

  
Τα δυσμενή σχόλια κατά του προσώπου του που έγραψαν δύο πολίτες στο Facebook, προκάλεσαν την οργή του υπουργού Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου ο οποίος κατέθεσε μήνυση εναντίον τους για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση.

Το ... «έγκλημα» των δύο πολιτών σύμφωνα με το thermopilai.org για το οποίο δικάζονται σε λίγες μέρες- διαπράχθηκε πριν 1,5 περίπου χρόνο, λίγο πριν από τις Δημοτικές-Περιφερειακές εκλογές και κατά την προεκλογική επίσκεψη του Αντιπροέδρου της Ν.Δ στην Καστοριά.

Πληροφορούμενοι οι δύο πολίτες (και οι δύο με προϊστορία στην τοπική οργάνωση της ΟΝΝΕΔ και ΝΔ) την επίσκεψη του Αβραμόπουλου στην πόλη τους, τους ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και εξέφρασαν την έντονη αγανάκτησή τους σχολιάζοντας τον σε προσωπική σελίδα φίλου τους στο Facebook, κατηγορώντας τον μεγαλόσχημο πολιτικό για τη θητεία του στο Υπουργείο Υγείας και ασκώντας του έντονη κριτική για την εκτόξευση των δαπανών και την υπερχρέωση με πολλά δισεκατομμύρια του συστήματος υγείας.

Οι δύο αγανακτισμένοι πολίτες άφησαν αιχμές και για τη διαχείρησή του ως Υπουργού Τουρισμού παλαιότερα, κοσμώντας τον κατά το σχολιασμό τους αυτόν στο Facebook και με οξείς χαρακτηρισμούς όπως «κ.Τίποτα» και «σοβαροφανή τενεκέ της πολιτικής», κι ότι μετά απ'όλα αυτά που έχει κάνει εις βάρος της οικονομίας και της υγείας «είναι ντροπή να είναι ο άνθρωπος αυτός Νο2 στη Νέα Δημοκρατία σήμερα».

Τα παραπάνω αρνητικά σχόλια εξόργισαν τον υπουργό, καθώς –κατά τη μήνυση- που υπέβαλε, «θίχθηκε η τιμή και η υπόληψή του ως πολιτικού, επιστήμονα και ανθρώπου» και ζητά την ποινική καταδίκη των δύο πολιτών διότι «διέδωσαν εις βάρος του κατηγορίες, που είναι εν γνώσιν τους ψευδείς και ανυπόστατες, διαπράττοντας το έγκλημα της συκοφαντικής δυσφήμισης καθώς και της εξύβρισης εις βάρος της προσωπικότητάς του».

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ακριβώς τι έγραψαν οι δύο αγανακτισμένοι Καστοριανοί στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου