Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΟΣΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ ... ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !

"Το ΠΑΣΟΚ έχει μέλλον" υποστηρίζει ο Ρέππας

ΤΙ ΠΙΝΟΥΝ;;;;
"Το ΠΑΣΟΚ έχει μέλλον και θα έχει πάντα μέλλον, όσο οι επιλογές του είναι ταυτισμένες με το καθήκον του να ανταποκριθεί στα συμφέροντα της χώρας και των πολιτών", υπογράμμισε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης....
Δημήτρης Ρέππας. Ο κ. Ρέππας χαρακτήρισε τις εκλογές της Κυριακής ως "ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ που φιλοδοξεί το δικό του νέο κεφάλαιο να είναι ένα νέο κεφάλαιο στην πολιτική ιστορία της χώρας", ενώ αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του Ευάγγελου Βενιζέλου, χαρακτήρισε "σημαντική" τη διαδρομή του στο ΠΑΣΟΚ και σημείωσε πως "σήμερα μπορεί να πει κανείς ότι η ανάδειξή του στην ηγεσία αποτελεί μια, κατά κάποιο τρόπο, φυσιολογική εξέλιξη".

"Θέλουμε να ενώσουμε δυνάμεις, να συγχωνεύσουμε τις φιλοδοξίες, για να πετύχουμε πιο εύκολα τους κοινούς στόχους", δήλωσε ο κ. Ρέππας, ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση για τη διαφορετικότητα των απόψεων που εκφράζουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, είπε: "Ασφαλώς και δεν είμαστε ταυτισμένοι ο ένας με τον άλλον. Δεν είμαστε φωτοτυπία ο ένας του άλλου".

"Αν δεν αρχίσουμε, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε. Πώς να προχωρήσουμε διαφορετικά αν δεν έχουμε αρχίσει;" ήταν το σχόλιο του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης όταν ρωτήθηκε για τη σχέση μεταξύ του συνθήματος "αρχίζουμε" που χρησιμοποίησε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και του "προχωράμε" του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας Γιάννη Ραγκούση.

"Αρχίζουμε γιατί μπαίνουμε σε ένα νέο κεφάλαιο. Προχωράμε γιατί έχουμε ένα κεκτημένο πίσω μας. Δεν είμαστε από παρθενογένεση. Έχουμε μια ιστορία 40 ετών και είμαστε περήφανοι", είπε και, δίνοντας τη δική του εκδοχή, σημείωσε πως "οι εκλογές της Κυριακής είναι μια τομή στη συνέχεια".

Ο κ. Ρέππας κάλεσε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να συμμετάσχουν στην εκλογή Προέδρου, υποστηρίζοντας ότι η προσέλευση στις κάλπες είναι "όχι μόνο κομματική διαδικασία, αλλά πρόκληση συμμετοχής, πρόκληση ευθύνης και προοπτικής".

Υπεραμυνόμενος της απόφασης του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ για τήρηση του καταστατικού, ανέφερε: "Και εγώ προσωπικά ίσως να ήθελα περισσότερους υποψήφιους. Πάντως θα πρέπει να εκτιμηθεί από τα μέλη και τους φίλους ότι υπάρχει ένα καταστατικό και το οποίο τηρείται".

Αναφερόμενος σε ενδεχόμενη μετεκλογική συνεργασία, ο κ. Ρέππας τόνισε: "Στις εκλογές αυτές πάμε για να βγάλουμε κυβέρνηση. Δεν πάμε να βγάλουμε αντιπολίτευση. Το αποτέλεσμα των εκλογών το έχει στα χέρια του ο ελληνικός λαός, που θα ψηφίσει αυτόν που ανταποκρίνεται στις διαθέσεις του", για να συμπληρώσει ότι "το βλέμμα του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται και στην επόμενη ημέρα των εκλογών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου