Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ! ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ... ΠΑΣΧΑ ! ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ, ΠΟΤΕ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ, ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΟΤΕ ..., ΠΟΤΕ ..., ΤΩΡΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΗ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ !

Παραμένει το μυστήριο γύρω από τον τάφο του αδερφού του Ιησού


Άλυτο παραμένει προς το παρόν το μυστήριο γύρω από την μικρή σαρκοφάγο που φέρει επιγραφή γραμμένη στα Αραμαϊκά, σύμφωνα με την οποία ανήκει στον Ιάκωβο, γιο του Ιωσήφ, αδελφό του Ιησού .

Μετά από περισσότερα από επτά χρόνια ακροάσεων, ισραηλινό δικαστήριο δεν κατάφερε να καταλήξει σε απόφαση.....
σχετικά με το αν όντως συγκεκριμένη σαρκοφάγος, η οποία έχει ηλικία τουλάχιστον 2.000 ετών, περιείχε κάποτε τα οστά του Ιακώβου, ενός από τα τέσσερα αδέλφια του Ιησού, σύμφωνα με την Καινή Διαθήκη.

Όπως αναφέρει η απόφαση του δικαστηρίου, αν και ακούστηκαν πολλές διαφορετικές εκδοχές από δεκάδες ειδικούς, δεν αποσαφηνίστηκε πέραν κάθε αμφιβολίας αν όντως αυτή η σαρκοφάγος είναι αυθεντική ή αν ο συλλέκτης ιδιοκτήτης της είναι ένοχος για παραποίηση της επιγραφής που φέρει.

Μάλιστα, ο δικαστής είπε χαρακτηριστικά στην ετυμηγορία του πως το θέμα αυτό θα συνεχίσει να αποτελεί αντικείμενο επιστημονικών ερευνών και αρχαιολογικών αναζητήσεων και επομένως, ο χρόνος θα δείξει .

Για την Καθολική αλλά και άλλες χριστιανικές εκκλησίες πάντως, πρόκειται περί απάτης, καθώς απορρίπτουν την εκδοχή ότι ο Ιησούς είχε αδέλφια.

axortagos
ΠΗΓΗ:    http://sarotiko.blogspot.com/2012/03/blog-post_3247.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου