Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΑΝΤΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟΥ !

«Mέλι» έσταζε η Χριστοφιλοπούλου για τον…Βορίδη!
«Mέλι» έσταζε η Χριστοφιλοπούλου για τον…Βορίδη!Έσταζε κυριολεκτικά μέλι η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου, μιλώντας στη κρατική τηλεόραση, για τον υπουργό Μεταφορών Μάκη Βορίδη.
Μπορεί και οι δύο να εκλέγονται στο νομό Αττικής όμως αυτό φαίνεται να μην εμπόδισε την κ. Χριστοφιλοπούλου να εκθειάσει, ουσιαστικά, τον κ. Βορίδη παρά το ότι παραδέχτηκε ότι τους χωρίζουν πάρα πολλά σε ιδεολογικό επίπεδο, όπως αναφέρει το parapolitika.gr
«Χαιρετίζω τη νέου τύπου υπευθυνότητα που θέλει να επιδείξει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Θεωρώ ότι στελέχη σαν τον κ. Βορίδη το ενισχύουν αυτό» ήταν μία από τις φράσεις που χρησιμοποίησε η κ. Χριστοφιλοπούλου για να αποδείξει πόσο τον εκτιμάει.
Την ίδια ώρα ο υπουργός Μεταφορών την κοιτούσε ανέκφραστος, ίσως και λίγο αμήχανος, αφού δεν είχε συνηθίσει να δέχεται τέτοιες… επιθέσεις φιλίας με ιδεολογικούς αντιπάλους του δημοσίως.
Διότι κατ’ ιδίαν ουκ ολίγοι πάσης φύσεως σοσιαλιστές και αριστεροί δεν κρύβουν τον θαυμασμό τους για τον κ. Βοιρίδη αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο υποστηρίζει τις απόψεις του.

ΠΗΓΗ:     http://www.tsantiri.gr/politiki/meli-estaze-i-christofilopoulou-gia-ton-voridi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου