Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ! ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΡΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ !!!

ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΕΤΕ 3 ΕΠΙΛΟΓΕΣ

όταν σας πιάσει στα χέρια του, ο λαός....
1. να σας ντουφεκίσει

2. να σας κρεμάσει

3. να σας σκοτώσει στην ηλεκτρική καρέκλα...

ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ? ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ....

εκτός αν προτιμάτε το λιντσάρισμα..


ΠΗΓΗ:  http://www.katohika.gr/2012/02/3.html

2 σχόλια:

  1. Καί όχι μόνο "ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ" αλλά "ΑΛΗΤΕΣ" καί μέ κεφαλαία μάλιστα πρέπει να είναι καί όσοι ΠΑΣΟΚΑΝΘΡΩΠΟΙ τούς ψηφίσουν πάλι !

    Αυτοί οί δήθεν "δημοκρατικοί" ΠΑΣΟΚΑΝΘΡΩΠΟΙ, συνήθως βολεμένοι σε μόνιμες θέσεις πού δεν περικόβονται επιδόματα καί δεν τούς πιάνει η εφεδρεία ( όπως πιάνει τούς άλλους πού δεν έχουν τα μέσα...), αυτοί λοιπόν οί ΠΑΣΟΚΑΝΘΡΩΠΟΙ χαντάκωσαν καί πιθανώς να ξαναχαντακώσουν πάλι την Ελλάδα !

    Αυτοί είναι οί κυρίως υπεύθυνοι ΕΦΙΑΛΤΕΣ, πού κατέστρεψαν τούς συμπολίτες τους μς τίς τάχατες "δημοκρατικές" επιλογές τους μιά καί ουδείς πολιτικός Αρχηγός ( μέχρι τώρα τουλάχιστον καί πλήν τού συμφωνηθέντος Παπαδήμου) μπορεί να Κυβερνήσει την χώρα εάν δεν ψηφιστεί από τον λαό!

    Αυτοί, πού δεν σκέπτονται τίς εκατοντάδες χιλιάδες άνεργους καί τί θ΄ απογίνουν τα θεονίστικα παιδιά τους, πού δεν σκέπτονται τα χιλιάδες κλεισμένα μαγαζιά, τίς περικοπές συντάξεων, τούς ανθρώπους πού στέκονται με το πιάτο στό χέρι για λίγο φαϊ, τούς αστέγους πού χάσανε τα σπίτια τους, πού τούς κόψανε το ρεύμα καί τουρτουρίζουν τώρα στό κρύο...

    Αυτοί οί δεδομένοι ΠΑΣΟΚΑΝΘΡΩΠΟΙ καί ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ είναι υπαίτιοι όλων τών συμφορών, καί εάν δεν μετανοήσουν μετά δακρύων καί με ειλικρίνεια απέναντι Θεού καί ανθρώπων για όσα κακά επιμένουν μέ την ψήφο τους να προκαλούν στούς συμπολίτες τους, θα γευτούν στό τέλος καί τήν οδύνη τής φλόγας τής Κολάσεως για την εσκεμμένη απανθρωπία τους...

    Μιά καί ανεβάσανε εσκεμμένως καί εν ψυχρώ άθλιους άρχοντες πού πούλησαν τον λαό ώς ανδράποδα στούς Διεθνείς Τραπεζίτες...

    Nearxos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι μόνο οι Πασοκάνθρωποι αλήτες. Δεν έφεραν μόνο οι Πασοκάνθρωποι τους άθλιους άρχοντες εδώ. Γιατί βόλεμμα υπήρχε για όλους, και για Πασόκους, και για Νεοδημοκράτες, και για Αριστερούς και μέσους και παράμεσους. Γιατί βλέπαμε τον κάθε ένα άρχοντα να μας μιλάει για λεφτά και στηριζόμασταν σε αυτόν, ασχέτως αν τον ψηφίζαμε ή όχι. Τον Θεό τον ξεχάσαμε και είμαστε συνυπεύθυνοι είτε μας αρέσει είτε όχι. Στην ίδια κοινωνία μεγαλώσαμε με αυτούς, γείτονες και φίλοι μας ήσαν και με μερικούς από αυτούς πηγαίναμε μαζί κατηχητικό (...). Ο Θεός δεν θα επέτρεπε να έχουμε τέτοια διαμάντια να μας κυβερνούν αν είμασταν καλύτεροι.

      Διαγραφή