Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ !

Σε ελεύθερη πτώση η ΝΔ, στις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις

Πανικός στη Συγγρού για τα σενάρια συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ, που βλέπουν κάθε μέρα το φως της δημοσιότητας. Μετά από τηλεφωνικές επαφές που είχε ο πρόεδρος της ΝΔ... με τους στενούς του συνεργάτες, αποφασίστηκε να κάνει, Αποκριάτικα, επεξηγηματική δήλωση για το θέμα.

Ωστόσο είναι εμφανές ότι ο.....
πρόεδρος της ΝΔ προσπαθεί, με τη δήλωσή του, να ισορροπήσει σε δύο βάρκες.

Από τη μία ισχυρίζεται πως «το ΠΑΣΟΚ θέλει να φαινόμαστε παρέα, για να μας κάνει και εμάς ζημιά» και από την άλλη δεν αποκλείει την πιθανότητας κυβερνητικής συνεργασίας.

«Προσκλητήριο σε όλους, για ενότητα στην εθνική προσπάθεια, να σηκωθεί η Ελλάδα και πάλι στα πόδια της» τονίζει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kentrinews.gr, οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που έχουν στη Συγγρού είναι αυτές που ανάγκασαν, την Κυριακή της Αποκριάς, να προβεί στη δήλωση αυτή ο πρόεδρος της ΝΔ.

Τα αποτελέσματα των κυλιόμενων δείχνουν περαιτέρω μείωση των ποσοστών της ΝΔ, από τη μέρα που υπερψήφισε μαζί με το ΠΑΣΟΚ το βάρβαρο μνημόνιο 2.

Μάλιστα φαίνεται πως έχει «γκρεμιστεί», για την ώρα, το ψυχολογικό φράγμα του 20%.

Σε όλα αυτά πρέπει να συνυπολογιστούν και τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν τελευταία στη Συγγρού, με τα μπρος πίσω στις διαγραφές των βουλευτών, αλλά και με τις αψυχολόγητες μεταγραφές των Βορίδη- Γεωργιάδη.

Συμπερασματικά: η συμμετοχή της ΝΔ στην κυβέρνηση Παπαδήμου και η υπερψήφιση του δεύτερου μνημονίου, έχουν φέρει το κόμμα της συμπολίτευσης σε στρατηγικό αδιέξοδο. Εξού και η (αποκριάτικη) δήλωση Σαμαρά…

Η δήλωση Σαμαρά για το μνημόνιο και την συγκυβέρνηση

«Με αυτό το πρόγραμμα κερδίζουμε χρόνο και ανάσα. Χρόνο γιατί θα πληρώνεις μόνο τόκους και ανάσα γιατί και το χρέος κουρεύτηκε και τα επιτόκια θα πέσουν.

Ενώ το προηγούμενο Μνημόνιο ούτε κέρδιζε χρόνο, ούτε κούρευε το χρέος, ανέβαζε τα επιτόκια και πάνω από όλα, σκότωνε -και τελικά σκότωσε- την οικονομία. Άσε που τότε δεν κινδυνεύαμε να βγούμε από το Ευρώ, ενώ τώρα φτάσαμε στο παρά ένα.

Εγώ ανάπτυξη ζητούσα τότε, για πρόγραμμα με προτεραιότητα στην ανάπτυξη μιλάω και τώρα. Και ενώ τότε, ήμασταν μόνοι μας, τώρα και μέσα και έξω από την Ελλάδα όλο και περισσότεροι συμφωνούν μαζί μας. Αυτή είναι η αλήθεια χωρίς φτιασιδώματα.

Μην ακούω τώρα περί ΠΑΣΟΚ και συγκυβέρνησης. Το ΠΑΣΟΚ χαμένο είναι και δεν έχει τίποτε άλλο να χάσει. Θέλει να φαινόμαστε παρέα, για να μας κάνει και εμάς ζημιά. Συνενόχους ψάχνουν και κοιτάνε πίσω. Εμείς κοιτάμε μπροστά και έχουμε άλλο κώδικα αξιών και άλλο πρόγραμμα: Με σημαία μας την Ανάπτυξη για να βγούμε από 'δω που μας έφεραν. Αυτό είναι το δικό μας κάλεσμα.

Προσκλητήριο σε όλους, για ενότητα στην εθνική προσπάθεια, να σηκωθεί η Ελλάδα και πάλι στα πόδια της».

http://www.kentrinews.gr

ΠΗΓΗ:   http://ksipnistere.blogspot.com/2012/02/blog-post_5158.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου