Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ !

Προχθες είπε ναι στα μέτρα, τώρα λέει ότι τα καταψηφίζει και περιμένει απο τον Παπαδήμο να διώξει τους υπουργούς του


Ακατανόητη στάση Καρατζαφέρη!

- ΩΡΑ 15.48 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟΝ Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΟΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ...
- "Εαν ο πρωθυπουργός της χώρας, τον οποίο συνεχίζω να στηρίζω, εαν τους θέλει τους αφήνω, εαν όχι κανένα πρόβλημα"
- Επιτέθηκε στους δανειστές και είπε ότι η Ελλάδα δεν χρεοκοπεί
- Eίπε επίσης ότι αν τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του


Για ακόμα μια φορά ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ προσπάθησε να εντυπωσιάσει τόσο την κοινή γνώμη όσο και τους πολιτικούς συντάκτες κάνοντας τους γνωστούς πλεον πολιτικούς ελιγμούς.

Ο κ. Καρατζαφέρης αφού συμμετείχε στην πολύωρη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και επι της ουσίας είπε ναι στα νέα μέτρα, τώρα λέει όχι μόνο ότι θα καταψηφίσει τα μέτρα αυτά, αλλά και ρίχνει το μπαλάκι στον πρωθυπουργό, καλώντας τον να αποφασίσει εκείνος για το αν θα παραμείνουν ή όχι οι 4 υπουργοί του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση.

Είπε επίσης πολλές φορές κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ότι στηρίζει την κυβέρνηση Παπαδήμου αλλά δεν εξήγησε πως αυτό συνάδει με την καταψήφιση των μέτρων που αυτή η κυβέρνηση και ο ίδιος ο κ. Καρατζαφέρης έχουν εγκρίνει!

Εξεπέλυσε και επίθεση εναντίον των κακών εταίρων μας λέγοντας ότι: "Η Ελλάς δεν μπορεί εκτός Ε.Ε., αλλά μπορεί εκτός γερμανικής μπότας", και συνέχισε: "Στη σύσκεψη των αρχηγών φθάσαμε στον απόλυτο ευτελισμό".
Χαρακτήρισε persona non grata για την Ελλάδα τον κ. Πόουλ Τόμσεν.

"Οι αποφάσεις", υποστήριξε επίσης ο κ. Καρατζαφέρης, "δεν λαμβάνονται στις Βρυξέλλες, αλλά σε ένα πύργο έξω από το Βερολίνο όπου διαβουλεύεται η κ. Μέρκελ με τις χώρες - δορυφόρους της Γερμανίας, την Αυστρία, τη Φινλανδία, την Ολλανδία και «δυστυχώς το Λουξεμβούργο», γιατί όπως σημείωσε, μέχρι πρόσφατα ο κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ήταν συνεννοήσιμος."

"Με έχει ενοχλήσει η ταπείνωση της χώρα μας, μας έκλεψαν την αξιοπρέπεια, θέλουν να μας αφαιρέσουν και το τελευταίο ίχνος εθνικής κυριαρχίας, μας επέβαλαν τον ευτελισμό και αυτό δεν το επιτρέπω όσο κι αν πεινάω, ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του για τη στάση των δανειστών κατά την πρόσφατη διαπραγμάτευση."

"Το απαιτούν: θα σας δώσουμε λεφτά αλλά θα μας δώσετε και το τελευταίο ίχνος εθνικής κυριαρχίας, όμως δεν μπορεί να είναι όμηρος και υπήκοος ο Ελληνας, ο εθνικός ύμνος μιλάει για ελευθερία όχι ευδαιμονία".

"Δεν υφίσταται θέμα χρεοκοπίας"

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ., δεν υφίσταται θέμα χρεοκοπίας, γιατί «αν πέσει η Ελλάδα, θα συμπαρασύρει πολλές χώρες, εν τέλει την Ευρώπη». «Δεν θα μπορούσε να πτωχεύσει η Ελλάδα», συμπλήρωσε, «ενώ επίκεινται εκλογές σε Γαλλία και ΗΠΑ».

«Πρέπει, συνέχισε, να προχωρήσουμε πιο θαρρετά, δρόμος που μας προτείνουν δεν είναι ο σωστός» και παρουσίασε την πρόταση του ΛΑ.Ο.Σ. που μεταξύ άλλων προβλέπει πέντε χρόνια περίοδο χάριτος και ετήσιες δόσεις των 10 δισ. ευρώ, με επιτόκιο 1%.
newsit
ΠΗΓΗ: http://sarotiko.blogspot.com/2012/02/blog-post_5699.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου