Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΙΣΩΣ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ "ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ" ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ! ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ... ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ! ΑΣ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ "ΕΚΤΡΕΦΟΥΝ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ !


Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΩΝ ΓΑΜΩΝ,ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ..ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ...ΟΠΟΤΕ ΤΗN NEA TAΞΗ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΗ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ  ΟΜΟΦΥΛΟΦIΛΟΙ....ΓΙΑΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ!



Αντώνης ΚανάκηςΓράφει: Αντώνης Κανάκης




Προσωπικά μου φαίνεται αδιανόητο ότι το 2011 μιλάμε ακόμη για τους gay ή για τον γάμο τους! Τα στερεότυπα δε, είναι τόσο ισχυρά που ο περισσότερος κόσμος όταν ακούει για γάμο ομοφυλοφίλων, τους φαντάζεται στην εκκλησία με στέφανα και ρύζια και τον έναν από αυτούς ντυμένο νυφούλα. Η πραγματικότητα όμως είναι πολύ διαφορετική.

Στη εκκλησία δεν θα γίνει ποτέ των ποτών τέτοιος γάμος, γιατί πολύ απλά, από ναούς της αγάπης, τους έχουν μετατρέψει, πολλοί από τους αυτοαποκαλούμενους εκπροσώπους του Θεού, σε ναούς της μισαλλοδοξίας και του μίσους γενικότερα.


Η κοινωνία μας, λανθασμένα κατά την άποψη μου, έχει συνδέσει τον γάμο με την αναπαραγωγή. Αυτή η σύνδεση δε, συμβαίνει σε τέτοιο βαθμό, ώστε όχι μόνο η αναπαραγωγή θεωρείται απώτερος στόχος του γάμου, αλλά αποτελεί προϋπόθεση ο γάμος για την αναπαραγωγή! Ο γάμος όμως, κυρίαρχα είναι η ένωση δύο ΑΝΘΡΩΠΩΝ που αγαπιούνται και που επέλεξαν να ζήσουν μαζί τη ζωή τους.


thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/01/blog-post_2565.html
anti-neotaksites.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου