Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙ ... ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ;

"Να ξέρουν τα καθάρματα ότι θα τους κατεβάσω τις κουκούλες"!


Σαμαράς έξω απ' τα δόντια

"Να γνωρίζουν αυτά τα καθάρματα ότι όταν έρθει η ώρα, τις κουκούλες τους θα τις κατεβάσω". Με αυτή την...ασυνήθιστα σκληρή δήλωση, ο Αντώνης Σαμαράς προειδοποιεί ότι θα επιδείξει μηδενική ανοχή σε όσους καταστρέφουν περιουσίες καλυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισημαίνει επίσης ότι οι κουκουλοφόροι έκαψαν επίτηδες παραδοσιακά κτήρια και υπογραμμίζει ότι σκοπός των "μπαχαλάκηδων" ήταν να μην μπορεί ο ελληνικός λαός να εκφράζεται ελεύθερα.

Η δήλωση με την οποία ο κ. Σαμαράς τοποθετείται χωρίς περιστροφές στους εμπρησμούς και τις καταστροφές που σημειώθηκαν στην Αθήνα τη νύχτα της Κυριακής και τα ξημερώματα της Δευτέρας είναι η εξής: "Την πόλη την διέλυσαν, την αγορά τη διέλυσαν, επέλεξαν παραδοσιακά κτήρια επίτηδες και τα έκαψαν. Να γνωρίζουν αυτά τα καθάρματα ότι όταν έρθει η ώρα, τις κουκούλες τους θα τις κατεβάσω. Γιατί πρέπει να βγούν οι κουκούλες για να δούμε, όχι μόνον αυτοί ποιοι είναι, αλλά και ποιοι κρύβονται από πίσω τους, οι οποίοι δε θέλουν να μπορεί να έχει το δικαίωμα ο ελληνικός λαός να εκφράζεται ελεύθερα".
protothema
ΠΗΓΗ:   http://sarotiko.blogspot.com/2012/02/blog-post_8293.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου