Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ! ΟΧΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ! Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ !

Γερμανία: Ιερέας κακοποιούσε ανήλικα αγόρια

Σοκ και κατακραυγή έχει προκαλέσει στη Γερμανία η παραδοχή ενώπιον δικαστηρίου από ιερέα, ότι κακοποιούσε σεξουαλικώς τρία αγόρια για περισσότερα από οκτώ χρόνια. Το ένα εκ των θυμάτων του το προετοίμαζε για την πρώτη του Θεία Κοινωνία ενω τα...δύο άλλα ανήλικα αγόρια, δύο αδέλφια, κακοποιούνταν κατά τη διάρκεια ταξιδιών σε διάφορα μέρη όπως η Ντίσνεϊλαντ στο Παρίσι.

Ο 46χρονος, ο οποίος αναφέρθηκε ως Αντρέας Λ., παραδέχθηκε τις κατηγορίες σύμφωνα με τις οποίες κακοποιούσε τα αγόρια από το 2004.

«Το χειρότερο είναι ότι εκμεταλλεύθηκε την εμπιστοσύνη τους», δήλωσε ο εισαγγελέας στην κεντρική πόλη Μπράουνστσβεϊγκ, Κλάους Ζίχε, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sueddeutsche Zeitung.

Παρόμοια περιστατικά έχουν πλήξει τη ρωμαιοκαθολική εκκλησία της Γερμανίας τα τελευταία χρόνια, αναγκάζοντάς την να ξεκινήσει ανεξάρτητες έρευνες ακόμη και για υποθέσεις του 1945.

1 σχόλιο:

  1. Όταν αποσχίστηκε ο Πάπας από την Εκκλησία έχασε τη χάρη του Αγίου Πνεύματος και έκανε τον εαυτό του νομοθέτη. Μόνο που το αλάθητό του τον έκανε να εφεύρει την υποχρεωτική αγαμία του κλήρου. Ποτέ δεν φαντάστηκε τις συνέπειες (βλ. όλα τα σκάνδαλα παιδεραστίας των παπικών).

    ΑπάντησηΔιαγραφή