Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

... ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕ ΜΕ ΤΟ "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" κ. ΤΖΟΥΜΑΚΑ ; ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ !

"Το 2009 - 2011 δεν κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ αλλά ο Παπανδρέου"

Σαφείς αποστάσεις από τη διετή διακυβέρνηση ΠΑΣΟΚ επιχείρησε να πάρει ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Στέφανος Τζουμάκας, κάνοντας λόγο για επιστροφή
της παράταξης στις σοσιαλιστικές της ρίζες... επαναδιαπραγμάτευση και ευρωομόλογο, ενώ δεν παρέλειψε να εξαπολύσει επίθεση σε άλλους υποψηφίους.
“Η πολιτική που εφαρμόστηκε τη διετία 2009 – 2011 αποτελεί πολιτική Παπανδρέου και όχι ΠΑΣΟΚ. Πραιτωριανοί που στήριξαν αυτή την πολιτική με όλες τους τις δυνάμεις, βγαίνουν τώρα και κάνουν λόγο για καταστροφικό Μνημόνιο” σχολίασε ο Στέφανος Τζουμάκας, ενώ συμπλήρωσε ότι “όσοι θέλουν να εφαρμόσουν νεοφιλελεύθερη πολιτική θα φύγουν από το ΠΑΣΟΚ. Υπάρχει κόμμα που εκφράζει αυτό το χώρο και αυτός δεν είναι του Κινήματος”.
Παράλληλα δεν παρέλειψε να κατηγορήσει υπουργούς και βουλευτές της κυβέρνησης Παπανδρέου, τους οποίους χαρακτήρισε “ελεγχόμενους” που “εκπροσωπούν τα συμφέροντα επιχειρηματιών”.

ΠΗΓΗ:  http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/01/2009-2011_13.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου