Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΘΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ, ΡΙΧΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΚΩΜΩΔΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ !!





ΕΛΕΟΣ: ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΜΠΑΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ! ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ! Εκτύπωση E-mail
17.01.12
 Image
Παπάς στην Τελετή Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, από το συγκρότημα που επέλεξε ο Δήμος Πατρέων να κορυφώσει μουσικά τις επίσημες εκδηλώσεις
Embarassed

Απίστευτο, κι όμως ….Δημαρικό:
Ο Δήμος Πατρέων θα παρουσιάσει μουσικό δρώμενο και συναυλία, με πρωταγωνιστή πρόσωπο, το οποίο θα υποδύεται τον …Παπά, στην επίσημη Τελετή Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού!
Όλα αυτά, από το συγκρότημα “The Burger Project”, που τουλάχιστον σε εμάς μπορεί να είναι παντελώς άγνωστο ως όνομα, αλλά αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να πιστεύουμε ότι μπορεί να είναι και σημαντικό σε καλλιτεχνικό επίπεδο.

Όσο και αν φαίνεται απίστευτο, το συγκεκριμένο σχήμα, έχει επιλεγεί από τον Καρναβαλικό Οργανισμό για να πλαισιώσει μουσικά την επίσημη εκδήλωση που θα ανοίξει την αυλαία του Πατρινού Καρναβαλιού στην πλ. Γεωργίου.

Surprised
Image
 Όπως βλέπετε, ακόμα και την ιερή εξομολόγηση θα διακωμωδήσει το συγκρότημα επί σκηνής του Πατρινού Καρναβαλιού!!!
Embarassed

Στο πλαίσιο των δρωμένων που παρουσιάζει επί σκηνής το συγκεκριμένο συγκρότημα, μέλος του, (όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες), εμφανίζεται επί σκηνής ντυμένο ως Ιερέας (!), ζωσμένος με τα άγια άμφια, το καλιμάμφκι, το πετραχήλι, ακόμα και τον σταυρό που μαρτύρησε ο Κύριος Ιησούς Χριστός!!!
Κάτι, που όπως είναι ευνόητο, συνιστά πρωτοφανή προσβολή για την θρησκεία μας και το θρησκευτικό συναίσθημα του Χριστεπώνυμου πληρώματος της Εκκλησίας μας.

 Surprised

Αφού δείτε τις επίσημες φωτογραφίες-πρόκληση για την Εκκλησία μας, διαβάστε αυτούσιο το Δελτίο Τύπου του Δήμου Πατρέων, που αφορά στην εμφάνιση του συγκεκριμένου συγκροτήματος, κατά την Τελετή Έναρξης:  

«Η ιδανική συνέχεια και η κορύφωση του κεφιού θα γίνει με τη συναυλία του εκρηκτικού συγκροτήματος “The Burger Project”.
Οι «The Burger Project» θα μας προσφέρουν ένα μοναδικό αντίδοτο στην καταθλιπτική ατμόσφαιρα της εποχής. Ανακατεύοντας με αχαλίνωτο ρυθμό το «πατάρι» των μουσικών αναμνήσεων μιας ολόκληρης γενιάς, ανασύρουν  και διασκευάζουν με τον πιο απροσδόκητο τρόπο διαμάντια – από το swing ως το punk, από το ska ως την bossa nova, από τη reggae ως την caribbean music και από τη disco και την electro ως την country: Clash, Alice Cooper, Queen, Ramones, Thin Lizzy, Godfathers, White Stripes, Prince, Fats Domino, Johnny Cash, Sonics, Undertones, Τσιτσάνη και πάει λέγοντας…
Με «στρατηγό» τον jazz κοντραμπασίστα Conzou, που μεταμφιέζεται (ενίοτε) σε πασχαλιάτικο αρνί, κιθαρίστα και βασικό performer τον Al the X-King που, όσο η φλέβα στο λαιμό του φουσκώνει, τόσο πιο ωραίες βγαίνουν οι ψεύτικες νότες, κιμπορντίστα τον επίσης «τρελό» performer Cosmic Communist που κινείται με άνεση από το Hammond ως την Εγγύς Ανατολή και ντράμερ τον χαρούμενο «βράχο» της απλότητας Μosch Holiday, οι «The Burger Project» παίζουν αναπάντεχες διασκευές, ενώ κινούνται μέσα σε ένα performing live που σφύζει από ενέργεια, χιούμορ, μουσική και αισθητική ποικιλία.
Το αποτέλεσμα δεν θα είναι καθόλου αυτό που θα περιμένατε!
Το όλο στήσιμο του concept, από την επιλογή των τραγουδιών, από τον τρόπο που επικοινωνούν με το κοινό, την εκρηκτική τους σκηνική παρουσία, τα ρούχα που φοράνε, αποπνέει μια ατμόσφαιρα καρναβαλιού, party, χαράς της ζωής, χορού, έκπληξης. Τα πολύχρωμα ρούχα, τα  χρωματιστά κολάν, τα εφαρμοστά φορμάκια, οι παράξενες κομμώσεις, τα καπέλα- γλάστρες, τα περίεργα γυαλιά θα συμβάλουν στην καρναβαλίστικη πάρτι διάθεση και σε μια εικόνα που παραπέμπει στη μεγάλη έκρηξη της disco».

ΠΗΓΗ:   http://panagiotisrigopoulos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3514&Itemid=55

1 σχόλιο:

  1. Να ρωτήσω εγώ τώρα που είναι η Τοπική Εκκλησία που παραμένει σιωπούσα και καθημένη σταυροπόδι μπροστά στα έκτροπα που γίνονται κάθε χρόνο φοβούμενη μήπως χαλάσει τη ζαχαρένια του εκάστοτε δημάρχου ή ξύνω παλιές πληγές πάτερ; Οι άνθρωποι διψούν και βρίσκουν καταφύγιο στο Καρναβάλι. Αν δεν τους δείξει κάποιος, όχι μόνο με λόγια αλλά και με έργα, ότι πίνουν δηλητήριο, τότε τι να δουν οι ακατήχητοι χριστιανοί στην παραπάνω είδηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή