Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΩΡΑΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ!

Ελληνες, συμπατριώτες μου!

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος
Ελληνες, συμπατριώτες μου!
Οσοι έχετε αυτιά και ανοιγμένα μάτια, ακούστε με! Αυτή τη φορά, δεν θα σας ζαλίσω ούτε με αναλύσεις, ούτε με...
βαθυστόχαστα κείμενα, ούτε με λογοδιαγράμματα ούτε με τίποτε. Δυό λόγια μόνο θέλω να σας πώ, μέσα απ τη καρδιά μου! Ετσι, όπως έμαθα να μιλώ σ΄όλη μου τη ζωή!

Οι ώρες που ζούμε (όχι οι μέρες, ΟΙ ΩΡΕΣ), είναι ιστορικές! Και αυτό δεν είναι καθόλου επικοινωνιακό τερτίπι. Είναι η πραγματικότητα! Οι ώρες λοιπόν που ζούμε, είναι ιστορικές. Ο χρόνος που μπήκε μόλις πριν λίγες μόνο μέρες, ο καινούργιος αυτός χρόνος, το 2012, ίσως είναι η πιο καθοριστική χρονιά ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ, απο καταβολής υπάρξεώς του! Και δεν υπερβάλλω καθόλου!
Μέσα σε αυτές τις λίγες μέρες, έχει περάσει όλη η τρισένδοξη ιστορία μας! Απο τους μυθικούς χρόνους, απο τους Ομηρικούς χρόνους, τους κλασσικούς, τους ελληνιστικούς, τους βυζαντινούς, τους χρόνους της δουλείας, τους χρόνους της Επανάστασης, τους χρόνους των πολέμων του 20ού Αιώνα, τους χρόνους τους νεώτερους και τους τωρινούς. Δεν μπόρεσα, πουθενά, σε όλη αυτή τη νοερή μου διαδρομή, σε όλο αυτό το απέραντο του χρόνου των Ελλήνων, να βρώ ούτε μια στιγμή που να με κάνει να πώ: "Ναί, τούτη η στιγμή ήταν επικίνδυνη για το Γένος"!

Ούτε κάν η στιγμή που έπεφτε η Πόλη, κάτω απο τη βάρβαρη επέλαση των Ασιατών του Μουχαμέτη!

Ουτέ κάν η στιγμή που σφαζότανε η Χίος και τα Ψαρά από τις ορδές των Οθωμανών, ούτε κάν ακόμη κι αυτή η εθνική καταστροφή του 1922! Ούτε και τότε ένοιωσα κανέναν απολύτως κίνδυνο, οτι το Γένος θα μπορούσε να χαθεί... Καί ξέρετε γιατί; Γιατί τα όπλα μας ήταν πάντα γεμάτα, είχαμε τη φλόγα της πίστης μέσα μας, είχαμε την αντρειά να μας γεμίζει από δύναμη, είχαμε απλώς πέσει και περιμέναμε τη στιγμή που θα σηκωθούμε και πάλι! Κανένα σπαθί, κανένα κανόνι, καμμιά μπομπάρδα δεν ήταν ικανή να μας εξαφανίσει! Εναν Ελληνα έσφαζε ο Μουχαμέτης, δέκα γεννιόντουσαν και τον έσφαζαν αυτοί! Εναν Ελληνα σκότωνε ο Ξέρξης, εκατό γεννιόντουσαν και τον εξολόθρευαν!

Μα σήμερα, σήμερα όχι!
Σήμερα δεν γεννιούνται πια Ελληνες! Σήμερα δεν γεννιούνται πια ήρωες! Σήμερα οι γυναίκες δεν γεννούν αντρειωμένους! Σήμερα γεννιούνται ραγιάδες! Σήμερα γεννιούνται προσκυνημένοι, σήμερα γεννιούνται απάτριδες, βολεψάκηδες, κιοτήδες!

Σήμερα γεννιούνται golden boys, γραβατωμένοι δημοσιουπαλληλίσκοι, έτοιμοι να πουλήσουν γυναίκα, μάνα, ερωμένη για μια χούφτα ευρώ ή δολλάρια, για μια Mersedes ή μια BMW, για ένα κερδοφόρο CDS που δεν έχει σημασία αν σημαίνει τη χρεωκοπία της πατρίδας, αρκεί να είναι κερδοφόρο! Σήμερα γεννιούνται "αναρχικοί" που καίνε και βρίζουν τη σημαία των παππούδων τους, μια σημαία βουτηγμένη στο αίμα των προγόνων τους! Σήμερα γεννιούνται πολιτικοί που ξεπουλάνε μέσα σε μια νύχτα ο,τι οι πατεράδες τους και οι παππούδες τους έχτισαν μέσα σε 35 αιώνες!

Ελληνες, αδέρφια μου!
Είναι μεγάλη κατάρα για μένα, που είμαι αναγκασμένος ακόμη να ζώ εδώ στη ξενητιά, μια ξενητιά που δεν ήταν επιλογή μου, αλλά ανάγκη μου για να επιβιώσω επειδή κάποτε υπήρξα ενοχλητικός σε αυτούς τους βρωμερούς πολιτικάντηδες. Αυτοί με έδιωξαν κι εγώ τους πέταξα στα μούτρα το διαβατήριο. Δεν μου χρειάζεται ένα κόκκινο βιβλιαράκι για να αποδείξω οτι είμαι Ελληνας. Δε μου χρειάζεται ένα κόκκινο τεφτέρι που επειδή έχει μέσα τα στοιχεία μου και τη φωτογραφία μου, ΜΠΟΡΕΙ και να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΙΟΛΑΣ την εθνικοφροσύνη μου! Το αρνούμαι και τους το επιστρέφω! Γιατί ένα τέτοιο, ίδιο τεφτεράκι έχουν κι αυτοί, αυτό όμως δεν τους εμπόδισε να προδόσουν τη γή των πατέρων μου στα Ιμια και στο Καστελλόριζο! Το διαβατήριο μου, το δικό μου πασαπόρτι, είναι η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ κι αυτή δεν θα μπορέσουν ποτέ να μου τη πάρουν! Δε θα μπορέσουν ΠΟΤΕ να τη μαγαρίσουν, δεν θα μπορέσουν ποτέ να τη πατήσουν, να τη σκίσουν ή να τη κάψουν! ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ "ΕΛΛΑΔΑ"!

Ελληνες, αδέρφια μου!
Σε λίγες μέρες, ίσως ακόμη και σε ώρες, πρόκειται να διαπραχθεί ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που θα μπορούσε να λάβει χώρα μέσα στη τρισένδοξη Ιστορία μας! Αυτοί οι άτιμοι, οι ψεύτες, οι πουλημένοι τραμπούκοι της πολιτικής, αυτοί οι σαλτιμπάγκοι των παρασκηνίων και του πολιτικού υποκόσμου, ετοιμάζονται να παραδώσουν τη χώρα μας, μέσω της νέας δανειακής σύμβασης και του "ψευτο-κουρέματος", στους δανειστές - τοκογλύφους της Νέας Τάξης Πραγμάτων, δεσμέυοντας το κορμί μας, τη γή μας και τον πλούτο μας υπαγόμενοι στο Αγγλικό Δίκαιο! Ξέρετε τι σημαίνει αυτό Ελληνες;
Δεν είναι μια απλή εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, ΜΗ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, οτι δήθεν Εθνική Κυριαρχία είχαμε παραδώσει όταν και ενταχθήκαμε στην Ευρωπαική Ενωση!

Ειναι ψεμματα! ειναι απατη του αισχυστου ειδους!

Το μόνο που παραχωρήσαμε τότε, ήταν ένα μόνο ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ κρατικής κυριαρχίας, τόση, όσο και τα υπόλοιπα μέρη! Την ίδια εθνική κυριαρχία που παραχώρησε και η Μεγάλη Βρετανία, η Γαλλία, η Ισπανία, η Φινλανδία και όλες οι άλλες χώρες, την ίδια εθνική κυριαρχία παραχωρήσαμε κι εμείς! Δηλαδή τίποτε! Τρίχες! Εσείς ξέρετε πολλούς Βρετανούς αποικιοκράτες να παραχωρήσουν έστω και ένα χιλιοστό απο την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ τους εθνική κυριαρχία σε κανέναν και για οτιδήποτε; Εγώ δεν ξέρω ΚΑΝΕΝΑΝ! Και ούτε θα υπάρξει και κανένας!

Η προπαγάνδα τους είναι πιο βρόμικη και ελεεινή κι απο αυτή του Γκαίμπελς! Την είδα, σε όλο της το μεγαλείο σήμερα στην πρωινή του ΣΚΑΙ, στο χθεσινό δελτίο του ΜΕΓΚΑ, στις ραδιοφωνικές συνεντεύξεις που άκουσα. Παίζουν ΒΡΩΜΕΡΟ ΘΕΑΤΡΟ συνμπατριώτη μου! Θέλουν να σε πείσουν πως αυτό το έγκλημα που πάει να διαπραχθεί, είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ! ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΔΙΚΑ ΦΟΒΑΣΑΙ! Και επειδή σου έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου τόσα χρόνια, προσπαθώντας να σε πείσουν για την "εγκυρότητα και τη σοβαρότητά" τους, εσύ νομίζεις οτι επειδή το λένε αυτοί, είναι εντάξει.

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

Οι δηλώσεις Άκερμαν (16-12-2011) αποτελούν την επίσημη, πλέον, επιβεβαίωση και από την πλευρά των δανειστών, πως το δίκαιο των ομολόγων του PSI+ είναι το σημαντικότερο ζήτημα στις διαπραγματεύσεις. Αν το δίκαιο των ομολόγων του PSI+ είναι το αγγλικό, τότε σε περίπτωση πτώχευσης, η Ελλάδα θα πρέπει να πληρώσει το χρέος της στους δανειστές σε ευρώ παρά το γεγονός, ότι σε περίπτωση ενδεχόμενης επιστροφής της σε εθνικό νόμισμα, η χώρα θα είχε επιστρέψει σε ένα σημαντικά υποτιμημένο εθνικό νόμισμα!

Αυτό θα προέκυπτε ως υποχρέωση της χώρας από τη διεθνή πολυμερή σύμβαση μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της, η οποία μάλιστα, δυνάμει του αρ 28 παρ 1 του Συντάγματος της χώρας θα κατίσχυε έναντι κάθε άλλης (ακόμα και αντίθετης διάταξης) της Ελληνικής έννομης τάξης.

Έτσι, το χρέος της Ελλάδας θα πολλαπλασιαζόταν και καθώς η χώρα θα αδυνατούσε να το αποπληρώσει, οι δανειστές θα αποκτούσαν δικαίωμα κατασχεσης επι της ελληνικης περιουσιας, με βάση το Αγγλικό Δίκαιο! ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ, το καταλαβαίνετε; Αυτό σημαίνει πως ακόμη κι αν αρνηθούμε να παραδώσουμε κατασχεμένη ελληνική γή, αυτοι μπορουν να μας την παρουν ακομη και με χρηση βιας! Με χρηση οπλων Ελληνες!

Σε σένα το φωνάζω συμπατριώτη μου, που έχεις ακόμη το σπίτι σου το πατρικό στο χωριό ή το σπίτι σου στη πόλη! ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΑΝ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ, ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ και μετά να σε στείλουν να σε αποζημιώσει το...ελληνικό κράτος! Το Δημόσιο, που δεν θα εχει πανω του δεκαρα τσακιστη! Αυτό σημαίνει πατριώτη!

Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτό Ελληνες, ή τουλάχιστον αυτό είναι η κορυφή του παγόβουνου! Αλλος είναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ λόγος που θέλουν να μας οδηγήσουν εκεί και εκβιάζουν τους προδότες και τους δοσίλογους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα βουλέυτικά έδρανα. Ο λόγος είναι ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΣ! ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ! ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ!

Πίσω απ΄όλα αυτά, ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΑΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ και το δόγμα του 4ου Ράιχ! Και μαζί της, κρύβονται οι Αμερικανοί "συμμαχοί" μας και οι τραπεζίτες του ΔΝΤ, γιατί με αυτόν τον τρόπο, ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ, τα FIAT MONEY τους, που αξίζουν όσο ακριβώς το βάρος του χαρτιού πάνω στα οποία είναι τυπωμένα και τίποτε άλλο, με αυτόν τον τρόπο αποκτουν την επομενη πηγη ενεργειας του πλανητη για τα επομενα 50 χρονια! με ψευτικα λεφτα, με πλαστο χρημα, αποκτουν την μεγαλυτερης αξιας εμπραγματη αξια που ονειρεύτηκαν ποτέ! Γιατί η χώρα μας, η γή μας, η γή των πατέρων μας και των παππούδων μας, ΚΡΥΒΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΘΗΣΑΥΡΟ που μπορείτε να φανταστείτε!

Γι΄αυτό μας πιέζουν, γι΄αυτό μας εκβιάζουν, γι΄αυτό μας έχουν στήσει στο τοίχο και μας πυροβολούν μέχρι να λυγίσουμε! Γι αυτό πληρώνουν τους πουλημένους δημοσιογράφους τύπου Πρετεντέρη και Τρέμη, για να σε πείσουν και να ενδώσεις, πιστεύοντας πως έτσι θα διατηρήσεις τα κεκτημένα σου! ΟΧΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΟΥ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ! ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΣΕ ΠΟΥΛΑΝΕ, ΣΟΥ ΣΚΑΒΟΥΝΕ ΤΟ ΛΑΚΚΟ, ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ!

Αυτός ο πλούτος, είναι το διαβατήριό μας για μια Νέα Ελλάδα, για μια Ελλάδα που θα μπορεί και πάλι να είναι κυρίαρχη, ελεύθερη κι απαλλαγμένη απο ό,τι βρόμικο και απεχθές τη ξεζούμισε τόσα χρόνια! Αυτός ο πλούτος θα μας κάνει να ξαναζήσουμε σαν άνθρωποι, να γίνουμε δυνατοί, να σταθούμε ξανά στα πόδια μας, να μεγαλουργήσουμε, να μας βοηθήσει να ξαναχτίσουμε το καμμένο μας σπίτι, να δώσουμε όραμα στα παιδιά μας! Αυτος ο πλουτος πρεπει να μεινει δικος μας, το καταλαβαινετε; πρεπει!

Ελληνες, αδέρφια μου!
Ποτέ άλλοτε στη ζωή μου δεν ένοιωσα σαν πατριώτης, τόση μεγάλη αγωνία για το μέλλον του τόπου μου! Είναι ίσως, Η πιο σπουδαια και πιο κρισιμη καμπη της ιστοριας μας!
Η σωτηρία της πατρίδας, ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ! Μην περιμένετε τις εκλογές! Δεν θα γινουν ποτε, εκτος κι αν τα γερακια μας δεσουν ολους χειροποδαρα με κανένα περιθώριο αντίδρασης! Τότε θα γίνουν οι εκλογές! Τοτε, που οποιος και να κυβερνησει, θα ειναι υποχρεωμενος να παραδωσει τη πατριδα σε αυτους!

Ακόμη κι αν τις κερδίσει ένα νέο κόμμα, μια νέα πατριωτική κίνηση, όπως η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, δεν θα μπορεί να αλλάξει το παραμικρό, παρά μόνο με ΠΟΛΕΜΟ! Με πόλεμο όμως ενάντια σε ποιούς; Μα φυσικά στα κράτη στα οποία ΧΡΩΣΤΑΜΕ! Και μιλάμε για κράτη, όπως η Γερμανία, οι ΗΠΑ, όλος ο πλανητής των ΔΥΝΑΤΩΝ! Κι αυτοί με τη σειρά τους, θα βάλουν την Τουρκία, ήδη η Μέρκελ είναι πίσω απο τα όποια νταηλίκια μας πουλάει τις τελευταίες μέρες, με τις υπερπτήσεις πάνω από τη Ρω και το Καστελλόριζο! Τι θα κάνουμε τότε Ελληνες; Τι θα μας μείνει τότε; Η να πολεμήσουμε ή να πεθάνουμε; Γιατί αυτό θα γίνει! Θα πληρώσουμε αυτή μας την ανακεφαλάδα της αργοπορίας ή της αδιαφορίας με το αίμα μας; Με την απόλυτη εξαφάνισή μας;

ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ!

Αν κινηθούμε ΤΩΡΑ, τα ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ! Αν αδιαφορήσουμε ΤΩΡΑ, ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ!
Σκεφτείτε τα παιδιά σας Ελληνες! Σκεφτείτε τα εγγόνια σας! Σκεφτείτε το μέλλον μας σαν λαός! ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; Μια πατρίδα κουρελιασμένη; Μια πατρίδα καταλερωμένη και εξευτελισμένη; Θέλετε να δικάσετε τα παιδιά σας στην αιώνια ξενητιά; Ξέρετε πόσες είναι οι αιτήσεις που εκκρεμούν στην Αυστραλέζικη πρεσβεία στην Ελλάδα Ελληνες;

ΟΓΔΟΝΤΑΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!!!! Αυτά είναι τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας, οι κόρες και οι γιοί σας! Εμείς, εσείς, όλο το Εθνος! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Αυτά τα παιδιά, που αγωνιούν για το δικό τους αύριο, βλέποντας ΕΜΑΣ να καθόμαστε με παχύ κώλο στον καναπέ μη μπορώντας να αντιδράσουμε στο ξεπούλημα της γής μας, φεύγουν για άλλες πατρίδες! Φεύγουν, όπως έφευγαν τότε με το πάρσιμο της Πόλης απο τους Αγαρηνούς, όπως τότε με τη τούρκικη σκλαβιά, όπως τότε με τη καταστροφή του εικοσιδυό, όπως τότε στα χρόνια της μεγάλης φτώχειας του 50 και του 60... Πόσοι απο αυτούς γύρισαν; Λίγοι αδέρφια, πολύ λίγοι! Σχεδόν ΚΑΝΕΙΣ! Ποιός έχασε τότε αδέρφια; Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΝΑΧΑ! Που έγινε πιο φτωχή και πιο ταπεινωμένη!

Αυτοί που έμειναν πίσω όμως πολέμησαν και τη ξανασήκωσαν τη πατρίδα, γιατί ΥΠΗΡΧΕ ΑΚΟΜΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ! Αύριο εμείς πια, δεν θα μπορουμε να τη σηκωσουμε, γιατι δεν θα υπαρχει αδέρφια!

Ας παραδειγματιστούμε όλοι μας, απο τον μεγάλο εκείνον Ελληνα που άκουγε στο όνομα ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ! Ας μας εμψυχώσει ο πατριωτισμός του και η μεγαλοσύνη του, που παρά τις τρομερές πιέσεις που δεχόταν, παρά τον τεράστιο υπόγειο πόλεμο που δεχόταν ακόμη κι απο τους ελλαδίτες πολιτικούς-δοσίλογους Σημίτη και Παπανδρέου, παρά τα μαχαίρια που του είχαν χώσει στο λαιμό, εκείνος είπε ΟΧΙ στο προδοτικό σχέδιο Ανάν στη Κύπρο μας! Και νά τώρα τα αποτελέσματα της πολιτικής του! Η αδελφή μας Κύπρος ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΗ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΗΣ και γίνεται κάθε μέρα που περνάει και πιο ισχυρή! Αυτο εμεις δεν μπορουμε να το δουμε; δεν μπορει να μας εμπνευσει μωρε;

Ειναι δυνατον να κραταει ψηλα τη σημαια του γενους μας μονο η κυπρος των 600.000 ελληνων; που ειναι τα υπολοιπα 10.000.000; θα αφησουν να ξεπουληθει η χωρα τους, που γι αυτην εχυσαν το αγιο αιμα τους οι πατεραδες και οι παππουδες μας;

ΝΤΡΟΠΗ ΜΩΡΕ! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ!

Ελληνες, αδέρφια μου!
Δε ξέρω τι άλλο να πώ! Δε ξέρω, τα λόγια και οι λέξεις απ τη συγκίνηση δύσκολα βγαίνουν απο το νού μου! Εμείς πάντως, όσοι ενταχθήκαμε στη Νέα Ελλάδα, αποφασίσαμε να πολεμήσουμε! Τα λόγια πλέον παίρνουν τέλος! Οσοι μπήκαμε στις τάξεις αυτού του πατριωτικού κινήματος, ήρθε η ώρα να βάλουμε μπροστά τα στήθια μας για να μην περάσει αυτή η προδοσία!

Ηδη ο Ηλίας Μαρκόπουλος βρίσκεται στη Βόρεια Ελλάδα σε μια έσχατη προσπάθεια να ξεσηκώσει τα αδέρφια μας στη Θράκη και τη Μακεδονία. Σε λίγο θα είμαι κι εγώ μαζί του. Η Νέα Ελλάδα θα κάνει έκκληση και σε όλους τους πατριωτικούς φορείς, κινήσεις, κόμματα, όλους! Επίσης, έκκληση θα γίνει και στον μονο καθαρο και αγωνιστη βουλευτη, αξιο τεκνο της πατριδας μας, στον ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, να στηρίξει τον αγώνα μας! Γιατι ειναι αγωνας εθνικος, ειναι αγωνας ζωης η θανατου! Εκκληση επίσης θα γίνει και στον Δημήτρη Καζάκη και το ΕΠΑΜ! Ειμαστε λιγοι για να εχουμε αυτη την ωρα τις πολυτελειες τις ιδεολογικές!
Δεν υπάρχουν χρώματα πλέον πατριώτες, δεν υπάρχουν αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι, ηλίθιοι και βλάκες, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ελάτε μαζι μας πατριωτες! οσοι απο σας ακομη αναπνεετε και ζειτε για τη πατριδα! ελατε ολοι! Οι εκλογές δεν θα γίνουν ΠΟΤΕ, αυτο να το θυμαστε! εμεις θα τις κανουμε τις εκλογες! εμεις, εσεις, ολοι! ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ! Οταν θα έχουμε αποτρέψει με τον αγώνα μας, το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που μπορεί να συμβεί ποτέ! Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΗΔΗ:

"Δεν θα υπαρξει αυριο στη χωρα μας, αν υπογραφει αυτη η συμβαση!"

Εγώ δεν είμαι πολιτικός αδέρφια! Κι ούτε σκοπεύω να γίνω! Δε με νοιάζει η πολιτική, την απεχθάνομαι όπως ο διάβολος το λιβάνι! Καλώς ή κακώς, έχω μια ζωή εκεί κάτω στη ξενητιά κι αν μου το επιτρέπετε, εκεί σκοπεύω να περάσω όσα χρόνια μου μένουν να ζήσω! Και στο κάτω-κάτω της γραφής, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΟΣ για κάτι τέτοιο! Υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ απο μένα! Και απο τον Μαρκόπουλο ακόμα! ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ, που θα στηρίξουν αυτόν τον τόπο και θα τον βγάλουν απο τη στενωπό που μας οδήγησε αυτή Η ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ "ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ" ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ! Εμείς στο φινάλε, πολίτες είμαστε, πατριώτες, τίποτε άλλο! Δε τα ξέρουμε τα πολιτικά τερτίπια και τις στρατηγικές! Ας τις αναλάβουν οι ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ πιο ΑΞΙΟΙ απο μας! Και δόξα τω Θεώ, τέτοιοι υπάρχουν πάρα πολλοί αδέρφια! Κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και ίσως να δείτε κι εσείς έναν τέτοιον ΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟ!

Ελάτε μαζί μας λοιπόν! ΤΟΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ! Η πατρίδα μας καλεί ΟΛΟΥΣ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ! Μην περιμένετε να αγωνιστούν άλλοι για σας! Στο χωριό μου λένε οτι "Αν δεν έχεις νύχια να ξυστείς, μη περιμένεις να σε ξύσει ο άλλος!"

Συγχωράτε με και συμπαθάτε με αν είπα κανένα λόγο παραπάνω! Δε θα πώ τίποτε άλλο! Παρα μόνο τούτο:

"Μητρος τε και πατρος και των αλλων προγονων, απαντων τιμιωτερον εστιν η πατρις και σεμνοτερον και αγιωτερον".

Καλόν Αγώνα και Καλή Λευτεριά Ελληνες!

http://logioshermes.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου