Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝΕ !

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ME ΠΛΑΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΛΙΤΩΣΕΣ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΟΥ ΘΗΤΕΙΑ κ. ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ Κ. ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ ;

Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος
Σχετικά με τα δημοσιεύματα που αποκαλύπτουν πλαστογραφία υπογραφής ευρωπαίου αξιωματούχου από τον λαλίστατο βουλευτή και εκπροσώπου τύπου του συνεργαζόμενου κόμματος στη δοτή κυβέρνηση Παπαδήμου, δεν άκουσα ούτε διάβασα κάποια ανακοίνωση ούτε του ιδίου του κόμματος ούτε του κυρίου ...
Βουλευτή που να τα διαψεύδουν.
Διότι αν αυτά αληθεύουν, τότε γεννάται μέγα θέμα. Δεν μπορεί κάποιος εθνοπατέρας που το παίζει μέγας διώκτης της σπατάλης του δημοσίου χρήματος που κάθε τόσο βγαίνει στα παράθυρα των ΜΜΕ, λαλίστατος, και κουνά μετά περισσής υπερηφάνειας για τις αποκαλύψεις του, διάφορα χαρτιά για περίεργες δαπάνες του δημοσίου, να έχει προβεί σε τέτοια πράξη προκειμένου να αποφύγει την στράτευσή του, αν και αυτή δεν θα είχε αποκαλυφθεί, αν δεν ήγειρε το θέμα η επιλαχούσα στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ κ. Αθήνη, η οποία για ίδιο όφελος απεκάλυψε την μη στράτευση του κ. βουλευτή. 
Διότι η επιστολή του ευρωπαίου αξιωματούχου και πάντα σύμφωνα με την εφημερίδα "Δημοκρατία της Κυριακής", κ. Μπάρετ, αφήνει ακάλυπτο τον βουλευτή, σχετικά με το θέμα της αναβολής από τη στράτευσή του, αρνούμενος ότι υπέγραψε βεβαίωση εργασίας του κ. Αϊβαλιώτη στην γραμματεία του κόμματος "Ένωση για την Ευρώπη", ως δόκιμος υπάλληλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. 
Τονίζει μάλιστα ότι το πιστοποιητικό είναι τυπωμένο σε επιστολόχαρτο, διαφορετικό από αυτό που θα χρησιμοποιούσε. 
Η επιστολή Μπάρετ που δημοσιεύει η "Δημοκρατία της Κυριακής" έχει όπως παρακάτω: 
«Αγαπητή κυρία πρόξενε, Σας ευχαριστούμε για την επιστολή σας από 15 Φεβρουαρίου αναφορικά με τη γνησιότητα της υπογραφής μου σε ένα έγγραφο. Δεν ενθυμούμαι να έχω υπογράψει το εν λόγω έγγραφο και η υπογραφή δεν φαίνεται να είναι δική μου. Επίσης το πιστοποιητικό είναι τυπωμένο σε επιστολόχαρτο που φέρει την επικεφαλίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και όχι σε επιστολόχαρτο του Κόμματος Union for Europe (Κόμμα Ένωση για την Ευρώπη), το οποίο θα χρησιμοποιούσα εγώ ως αναπληρωτής γενικός γραμματέας. Το έτος 1996 δεν ήμουν υπεύθυνος του κόμματος Union for Europe για θέματα προσωπικού και είναι απίθανο να είχε ζητηθεί από εμένα να υπογράψω αυτό το είδος εγγράφων. Δυστυχώς το κόμμα Union for Europe υφίστατο μέχρι το 1999 και δεν διαθέτω κανένα αρχείο σχετικά με εκείνη την περίοδο».
Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο νόμος, στις ευνοϊκές διατάξεις δεν υπάγονται όσοι είτε με τη χρήση πλαστών δικαιολογητικών είτε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο προκάλεσαν ή προκαλούν την έκδοση παράνομων διοικητικών πράξεων, προκειμέ νου να παρατείνουν την παραμονή τους εκτός των τάξεων των Ενόπλων Δυνάμενων ή να αποφύγουν την υποχρέωση στράτευσή τους. 

Εν προκειμένω κύριε βουλευτά, σεις και το κόμμα σας, οφείλετε μια ειλικρινή απάντηση στο θέμα που προέκυψε, τόσο στους ψηφοφόρους σας αλλά και στον ελληνικό λαό και ειδικότερα στους άρρενες πολίτες αυτής της χώρας που εκπληρώνουν τα καθήκοντά τους, στο ακέραιο, προς την πατρίδα όπως ορίζει το Ελληνικό Σύνταγμα, το οποίο ορκισθήκατε να το υπερασπίζεσθε με κάθε τρόπο. 
Τέτοια θέματα “ευαίσθητα”, είναι περισσότερο καυτά από ότι οι “τρίχες” που εισάγουμε από τα Σκόπια ή η δαπάνη για χαρτί υγείας των υπουργείων, που σας έχω ακούσει να τα διατυμπανίζετε πολλάκις στο παρελθόν από τα αγαπημένα σας τηλεπαράθυρα.


Για την ιστορία, ο Κ. Αϊβαλιώτης κηρύχθηκε αναδρομικά ανυπότακτος από το 1997, καθώς δεν είχε δικαίωμα αναβολής στράτευσης ως «υπάλληλος διεθνούς οργανισμού» - ο ίδιος ισχυριζόταν ότι ήταν υπάλληλος σε υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Τον Ιανουάριο του 2008, έγγραφο της Διεύθυνσης Προσωπικού του Ευρωκοινοβουλίου προς το ελληνικό προξενείο στις Βρυξέλλες διέψευσε τους ισχυρισμούς του: είχε προσληφθεί στη γενική γραμματεία της Ευρωβουλής όχι το 1997 αλλά στις 3 Νοεμβρίου 2004 και από τις 3 Σεπτεμβρίου 2007 βρισκόταν σε άδεια άνευ αποδοχών. Ετσι το 1997, όταν και έλαβε αναβολή στράτευσης, δεν ήταν «υπάλληλος διεθνούς οργανισμού», όπως ξεκάθαρα ορίζει ο νόμος. Τελικά, έκανε θητεία 45 ημερών και εξαγόρασε το υπόλοιπο ως άνω των 35 ετών
...................
>και μια παλιότερη συνέντευξη στον Θεόδωρο Χατζηγώγο, του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, της 2-2-2009 
Μέσα στον Δεκέμβριο, το Εκλογοδικείο θα αποφασίσει για την ένσταση που έχει καταθέσει εις βάρος του η συνυποψήφιά του και πρώτη επιλαχούσα του ΛΑΟΣ στην Β΄ Αθηνών Αναστασία Αθήνη κι όλα Έχω παράπονο ότι δόθηκε κομματική γραμμή να ψηφιστεί ο κ. Αϊβαλιώτης. Εμένα αυτό δεν μου αρέσει και δεν ξέρω τι γίνεται στα άλλα κόμματα. Εγώ είχα κάνει χρόνια δουλειά για τον ΛΑΟΣ, μίλαγα με τους πολίτες... Και μου φέρανε φυτευτό τις τελευταίες μέρες τον κ. Αϊβαλιώτηδείχνουν πως ο κ. Αϊβαλιώτης όχι μόνο θα υποχρεωθεί να πάει φαντάρος μέσα στον Φεβρουάριο, αλλά και θα χάσει άδοξα την βουλευτική του έδρα, που με τόσο κόπο απέκτησε, όντας τα τελευταία 4 χρόνια το "δεξί χέρι" του κ. Γιώργου Καρατζαφέρη...
Το χτύπημα θα είναι ασφαλώς τραυματικό για ένα πατριωτικό κόμμα σαν τον ΛΑ.Ο.Σ. που πολιτεύεται με πρώτο σύνθημα την υπεράσπιση της Πατρίδος. Θα είναι η πρώτη φορά στην 176χρονη Ιστορία του Ελληνικού Κράτους που ένας εν ενεργεία βουλευτής χάνει την έδρα του λόγω ανυποταξίας...

Αγωνία για το χαρτί από τις Βρυξέλλες...
Ας δούμε, όμως πώς έχουν τα πράγματα αυτή την στιγμή: Το μέλλον του κ. Αϊβαλιώτη κρέμεται από ένα χαρτί που περιμένει η Στρατολογία Αθηνών από το Ελληνικό Προξενείο των Βρυξελλών και το οποίο θα καταφθάσει στην Ελλάδα μέχρι τέλους Νοεμβρίου. Από το χαρτί θα αποδειχθεί οριστικά αν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ βρίσκεται νομίμως εκτός Στρατεύματος (όπως έχει ισχυριστεί επανειλημμένως ο ίδιος ο κ. Καρατζαφέρης) ή παρανόμως, οπότε θα κηρυχθεί αυτομάτως ως Ανυπότακτος Εξωτερικού και σύμφωνα με τον νόμο θα εκπέσει του βουλευτικού του αξιώματος.
Λίγοι γνωρίζουν ότι για το θέμα της φημολογούμενης ανυποταξίας του κ. Αϊβαλιώτη έχει προ 15νθημέρου διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση από τον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος ερευνά κάθε πτυχή του θέματος σε συνεργασία με αξιωματικούς της Στρατολογίας.
Το περίεργο είναι πως οι φάκελοι της Στρατολογίας στους οποίους καταγραφόταν η στρατολογική προϊστορία των αναβολών που έλαβε ο κ. Αϊβαλιώτης έχουν καταστραφεί (άγνωστο αν αυτό προβλέπεται από τον Νόμο) με αποτέλεσμα η σχετική έρευνα να δυσχεραίνεται ακόμη περισσότερο. Το μόνο βέβαιο είναι πως ο κ. Αϊβαλιώτης στις 31 Δεκεμβρίου 1996 (ήταν τότε 29 ετών) κατέθεσε αίτηση για απαλλαγή από το Στράτευμα, επικαλούμενος εργασιακή σχέση με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Σύμφωνα, όμως, με όλες τις ενδείξεις, τότε δεν ήταν ακόμη υπάλληλος του Ευρωκοινοβουλίου και παραμένει απορίας άξιον με τι χαρτιά του δόθηκε η νέα πολύχρονη αναβολή. Εδώ ακριβώς είναι το κρίσιμο σημείο για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΛΑΟΣ και όλα θα κριθούν από το χαρτί που θα στείλει το Ελληνικό Προξενείο στις Βρυξέλλες προς την Στρατολογία, μετά από συνεννόηση με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Αν αποδειχθεί ότι ο κ. Αϊβαλιώτης δεν ήταν ακόμη υπάλληλος του Ευρωκοινοβουλίου το σωτήριον έτος 1996, χάνει αυτομάτως την βουλευτική του έδρα και το στραπάτσο για το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη θα είναι μεγάλο...
Βέβαιη για την εκλογή της η κ. Νατάσα Αθήνη...
Την περασμένη Τετάρτη ο "Ελεύθερος Κόσμος" μίλησε με την άμεσα ενδιαφερόμενη κ. Αναστασία Αθήνη που έγινε πανελληνίως γνωστή πριν μερικά χρόνια όταν χαστούκισε στο βιβλιοπωλείο "Λιβάνη" την κ. Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου. Ας δούμε τι προέκυψε από τον ενδιαφέροντα αυτό διάλογο:
Εσείς, κυρία Αθήνη, για ποιους λόγους έχετε καταθέσει ένσταση εναντίον του κ. Αϊβαλιώτη;
Λόγω ασυμβιβάστου, επειδή βρίσκεται παράνομα εκτός Στρατεύματος και επειδή δεν έγινε ορθή καταμέτρηση των Σταυρών. Ήδη έχω βρει εκλογικά τμήματα όπου το Πρωτοδικείο μου χρέωνε 0 σταυρούς και εγώ είχα πάρει 50. Το κυριότερο, όμως, είναι ότι σύμφωνα με την Εκλογική Νομοθεσία δεν μπορεί κανείς να εκλεγεί Βουλευτής εάν δεν έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, ή αν δεν έχει νομίμως απαλλαγεί από αυτές. Αν τελικά αποδειχθεί ότι ο κ. Αϊβαλιώτης παρανόμως απηλλάγη, θα κηρυχθεί ανυπότακτος, θα του απαγορευθεί η έξοδος από την χώρα, θα διαβιβαστεί η απόφαση στον Πρόεδρο της Βουλής και θα εκπέσει του βουλευτικού του αξιώματος. Υπολογίζω ότι μέχρι τις 15 Νοέμβρη το Προξενείο μας στις Βρυξέλλες θα έχει απαντήσει. Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι για το θέμα αυτό ενδιαφέρεται και ο υπουργός Εθνικής Αμύνης, και το Γενικό Επιτελείο Στρατού, όλοι ενδιαφέρονται.

Δηλαδή, εσείς είσθε αισιόδοξη ότι θα ανακηρυχθείτε βουλευτής του ΛΑΟΣ στις αρχές του 2008;
Είμαι πολύ αισιόδοξη, γιατί ξέρω ότι ο κ. Αϊβαλιώτης το 1996 που πήρε την απαλλαγή, δεν ήταν υπάλληλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Ο ίδιος ο κ. Αϊβαλιώτης δηλώνει στα ΜΜΕ ότι θα καταταγεί στον Ελληνικό Στρατό τον Φεβρουάριο και θα υπηρετήσει 45 ημέρες.
Αυτό είναι πολύ γελοίο, διότι είτε πάει είτε δεν πάει, εκπίπτει του βουλευτικού του αξιώματος, διότι δεν είχε απαλλαγεί νομίμως από την στράτευση. Ο Νόμος είναι σαφής: Και να πάει εκ των υστέρων 45 ημέρες φαντάρος, δεν αίρει την παρανομία.

Oφειλε να γνωρίζει ο κ. Γ. Καρατζαφέρης
Εσείς, κυρία Αθήνη, δεν φοβάστε ότι με το να τα βάζετε με τον κ. Αϊβαλιώτη που είναι το "δεξί χέρι" του Προέδρου του ΛΑΟΣ, θα πέσετε στην δυσμένεια του κ. Καρατζαφέρη, ακόμη κι αν πάρετε την βουλευτική έδρα;
Δεν με φοβίζει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αν και θεωρώ απίθανο να συμβεί. Ο κ. Καρατζαφέρης είναι έξυπνος άνθρωπος και θα καταλάβει ότι δικαιούμαι την έδρα. Όταν έμαθα το κώλυμα του κ. Αϊβαλιώτη, πήγα και βρήκα τον πρόεδρο και του είπα ότι θα καταθέσω ένσταση. "Εγώ στην θέση σου δεν θα κατέθετα ένσταση", μου είπε ο κ. Καρατζαφέρης.
Από το κόμμα έχετε προσωπικά παράπονα;
Έχω παράπονο ότι δόθηκε κομματική γραμμή να ψηφιστεί ο κ. Αϊβαλιώτης. Εμένα αυτό δεν μου αρέσει και δεν ξέρω τι γίνεται στα άλλα κόμματα. Εγώ είχα κάνει χρόνια δουλειά για τον ΛΑΟΣ, μίλαγα με τους πολίτες... Και μου φέρανε φυτευτό τις τελευταίες μέρες τον κ. Αϊβαλιώτη. Υποτίθεται ότι είμαστε κόμμα αρχών. Αυτό το να δίνεται κομματική γραμμή να ψηφιστεί κάποιος, δεν το καταλαβαίνω. Γιατί να διακρίνει το κόμμα τους υποψηφίους του;
Δηλαδή, τι θέλατε να κάνει ο κ. Καρατζαφέρης, μόλις προέκυψε το στρατολογικό πρόβλημα του κ. Αϊβαλιώτη;
Ήλπιζα ότι θα του πει να παραιτηθεί. Να μην γίνουμε και ρόμπα! ... Δεν μπορείς να είσαι πατριωτικό κόμμα και να έχεις φυγόστρατο μέσα. Είναι πολύ βαρύ, είναι ξεφτίλα, θα ξεφτιλιστούμε τελείως. Φαντάζεστε τι θα γίνει, όταν κηρυχθεί έκπτωτος ο κ. Αϊβαλιώτης, λόγω ανυποταξίας; Είναι πολύ σοβαρό θέμα, τι να λέμε τώρα; Η εκλογική Νομοθεσία είναι σαφής: Για να εκλεγείς βουλευτής, ή θα πρέπει να έχεις εκπληρώσει τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις, ή θα πρέπει να έχεις απαλλαγεί νομίμως. Μόλις η Ευρωπαϊκη Ένωση στείλει το χαρτί ότι δεν ήταν υπάλληλός της το 1996, η Στρατολογία θα τον κηρύξει άμεσα ανυπότακτο. Πάνω απ' όλα, το θέμα είναι ηθικής τάξεως: Δεν γίνεται να είσαι βουλευτής Πατριωτικού Κόμματος και να μην έχεις υπηρετήσει την Πατρίδα. Κι ο κ. Καρατζαφέρης έκανε λάθος που είχε πάρει προεκλογικά τον Αϊβαλιώτη και τον γύριζε στα Κανάλια. Όφειλε να γνωρίζει το πρόβλημά του. Αισθάνομαι αδικημένη.
Κυρία Αθήνη, ευχαριστούμε για όσα μας είπατε.
Κι εγώ σας ευχαριστώ.
ΠΗΓΗ:  http://taxalia.blogspot.com/2012/01/me.html

1 σχόλιο:

  1. Τελικά αποδεικνύεται ότι η άκρα αριστερά και η άκρα δεξιά δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Κανείς τους δεν πάει στρατό. Φτερά και πούπουλα ψινάκηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή