Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ !!! ΑΡΑΓΕ ΙΔΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ;;;;

Ο Καπελέρης είχε το μαχαίρι, όχι όμως και… τον Πεπόνη


Η άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του γενικού γραμματέα Τελωνειακών και Φορολογικών Υποθέσεων Γιάννη Καπελέρη για κακουργηματική πράξη, εκτός των άλλων, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και για ένα επιπλέον λόγο: Ασκήθηκε από τον οικονομικό εισαγγελέα Γρ. Πεπόνη ο οποίος μαζί με τον συνάδελφό του Σπ. Μουζακίτη, ξεσήκωσαν θύελλα την περασμένη εβδομάδα, όταν δημοσιοποίησαν την πρόθεση να παραιτηθούν.

Μάλιστα, η δίωξη ασκήθηκε την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την Παρασκευή, οπότε οι κ. Πεπόνης και Μουζακίτης, μετά από συναντήσεις με τους δικαστικούς προϊσταμένους τους, δεν επέμεναν στις παραιτήσεις.
Είναι διαβολική η σύμπτωση η οποία παρατηρείται και οδηγεί σε σκέψεις.
Ιδιαιτέρως όταν οι δύο δικαστικοί, εμφανίστηκαν να ξεχνούν τα ονόματα εκείνων οι οποίοι τους ήθελαν εισαγγελείς «κατ’ απαγόρευση και καθ υπαγόρευση».
Ίσως κάνουμε πονηρές σκέψεις. Τα γεγονότα, όμως, σε τέτοιες σκέψεις οδηγούν.

newpost
 

Ο Καπελέρης θα προφυλακιστεί όπως ο ηγούμενος Εφραίμ;



Η περίπτωση Καπελέρη είναι πασίδηλο ότι θα κρίνει την ίδια την δικαιοσύνη αλλά εν τέλει και τις προθέσεις της.

Πριν από λίγες ημέρες ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου προφυλακίστηκε γιατί οι δικαστές έκριναν ότι είναι ικανός να διαπράξει τα ίδια εγκλήματα για τα οποία κατηγορείται αλλά για τα οποία δεν έχει οριστικά αποφανθεί η ίδια η δικαιοσύνη.

Θα συμβεί άραγε το ίδιο με τον κ. Καπελέρη; Μήπως ο καλόγερος είναι ένα στοιχείο εγκληματικό και περισσότερο επικίνδυνο από τον μέχρι τώρα Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών;

Ουδείς γνωρίζει μόνο οι δικαστές οι οποίοι ωστόσο θα κριθούν από την απόφαση τους...

newpost
 
ΠΗΓΗ:  http://sarotiko.blogspot.com/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου