Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ! ΤΟΝ .... ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ! ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ !

Η Ντόρα κατηγορεί την Αριστερά για τις αποδοκιμασίες

Για «επικίνδυνη εκμετάλλευση της δυσαρέσκειας του κόσμου, από την Αριστερά» έκανε λόγο η Ντόρα Μπακογιάννη, αναφερόμενη στη φραστική επίθεση που δέχθηκε χθες, στη διάρκεια επίσκεψής της στην Ηγουμενίτσα. Συγκεκριμένα, το κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει ότι «έξω από το δημαρχείο της πόλης, τέσσερα οργανωμένα....
μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς προσπάθησαν να δημιουργήσουν κλίμα αποδοκιμασίας από δήθεν αγανακτισμένους πολίτες». «Η πρακτική κομμάτων της αριστεράς, με ελάχιστα μέλη τους να οργανώνουν διαμαρτυρίες εναντίον της δράσης άλλων πολιτικών κομμάτων, καπηλευόμενοι την όποια κοινωνική δυσαρέσκεια, είναι επικίνδυνη», τονίζει η Δημοκρατική Συμμαχία και συμπληρώνει ότι «κάποιοι φαίνεται ότι θεωρούν ότι δικαίωμα λόγου και πολιτικής δράσης έχεις μόνο όταν δηλώνεις αριστερός».

Σημειώνεται, ότι η κ. Μπακογιάννη αναμένεται να έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό, κ. Λουκά Παπαδήμο, αύριο, Δευτέρα, στις 4 το απόγευμα, για να συζητήσουν τις τελευταίες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου