Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ! Ι Μ Ι Α

16 χρονια πριν..


Στα Ίμια συντελέσθηκε Εθνική προδοσία. Τρία παλικάρια του Πολεμικού Ναυτικού έπεσαν νεκρά, ελληνικό μέχρι τότε έδαφος έγινε "γκρίζα ζώνη" όπου δεν μπορούμε να πατήσουμε και κανείς δεν δικάστηκε γι' αυτό το έγκλημα. Με έκπληξη και με οργή, παρακολουθούσαμε όλοι τις εμετικές δηλώσεις του Πάγκαλου για την Σημαία μας, την στρατιωτική ηγεσία να σκύβει το κεφάλι, γιατί οι ξευτιλισμένοι που μας κυβερνούσαν δεν άφησαν τις Ένοπλες Δυνάμεις να ενεργήσουν όπως έπρεπε. Δεν τηρήθηκε ο στρατιωτικός νόμος και καταπατήθηκε ο στρατιωτικός όρκος.
Ακόμα και σήμερα νιώθουμε οργή. Οργή γιατί δεν πολεμήσαμε. Οργή γιατί προδώθηκε το αίμα αυτών που θυσιάστηκαν. Οργή γιατί χάθηκε αμαχητί αιματοβαμμένη ελληνική γη. Γιατί δεν έκαναν αυτά που επιβαλλόταν από την ιστορία μας, αλλά και από κάθε κανόνα υπεράσπισης εδαφών; Αλλά τι ρωτάω; Όλοι αυτοί από στρατό δεν γνωρίζουν. Όλοι αυτοί που μας κυβερνούν κυκλοφορούν με τα ζουρλόχαρτα στις τσέπες.

Το βράδυ των Ιμίων, ο άνθρωπος-ανέκδοτο, τότε πρωθυπουργός Σημίτης, ρώταγε τον ναύαρχο Λυμπέρη αν είναι σοβαρό πράγμα για τις ένοπλες δυνάμεις να φύγει η Σημαία. Η απάντηση του ναύαρχου ήταν ότι ειναι πάρα πολύ σοβαρό και ότι πρέπει να ακολουθήσουμε τους κανόνες εμπλοκής. Φυσικά ο ενα μέτρο με τα χέρια στην ανάταση Σημίτης δεν ήξερε καν τι σήμαινε αυτός ο κανόνας και ρώταγε να μάθει. Μάλιστα αποκάλεσε τον ναύαρχο υπερβολικό και συναισθηματικό. Την λύση ήρθε να δωσει η kinder-έκπληξη της τότε κυβέρνησης Πάγκαλος: "Θα πούμε ότι την πήρε ο αέρας!"...

Μετά αναρωτιόμαστε γιατί οι πολιτικοί δεν θυμώνουν όταν οι κουκουλοφόροι καίνε την Σημαία μας. Μάλιστα ξεδιάντροπα βγαίνουν και λένε ότι οι αναρχικοί είναι φίλοι μας και η Χρυσή Αυγή πρέπει να τεθεί εκτός νόμου. Τους δυσκολεύουμε στα σχέδια που έχουν για την πατρίδα μας. Λένε ότι "οι κανόνες διεθνούς δικαίου δεν επιτρέπουν να μην τα έχουμε καλά με τους τούρκους" και εμείς τους χαλάμε την προσπάθεια ελληνοτουρκικής "φιλίας"... Αλλά λένε ψέμματα. Κανένας κανόνας διεθνούς δικαίου δεν επιβάλλει την απραξία όταν καταπατάται εθνική κυριαρχία. Τους απαντάμε ότι, αν φοράνε παντελόνια, να πάνε να τα πούνε αυτά στους γονείς των νεκρών στα Ίμια και στους γόνεις των αγνοουμένων της Κύπρου μας. Εμείς οι Χρυσαυγίτες φτύνουμε κάθε "κανόνα διεθνούς δικαίου" τους, για το συμφέρον της πατρίδας μας. Εμείς, που κάποιοι προδότες και κάποιοι προσκυνημένοι μας αποκάλουν "ρατσιστές, φασίστες και ακραίους", συνεχίζουμε να θυμόμαστε και να τιμούμε τους πεσόντες της πατρίδας μας.

Η ατολμία και ο τραγικός επίλογος της πολιτικής μας ηγεσίας... "Η Ελληνική κυβέρνηση επέτυχε την απεμπλοκή των Ελληνικών και Τούρκικων δυνάμεων. Θέλω να ευχαριστήσω την κυβέρνηση των ΗΠΑ για την πρωτοβουλία και την βοηθειά τους". Μεγάλη καρδιά ο Σημίτης. Μας τη φέρανε και είπαμε και... ευχαριστώ!!

Εμείς δεν το δεχόμαστε. Κάθε επέτειο της τραγικής εκείνης νύχτας, δηλώνουμε ότι δεν ξεχνούμε και ότι δεν συγχωρούμε. Κάθε χρόνο και περισσότεροι.

ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ... 
ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΑΣ.
ΙΜΙΑ 2012. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!


Βέτα
ΠΗΓΗ:  http://whitewomenfront.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου