Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΗ . ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΗ !

Πάτρα: Παραλίγο παρεξήγηση από μια φωτογραφία με έναν "μασκαρά" παπά!

Διαβεβαιώσεις από τον Καρναβαλικό Οργανισμό ότι δεν πρόκειται να εμφανιστεί στην τελετή έναρξης


Πάτρα: Παραλίγο παρεξήγηση από μια φωτογραφία με έναν "μασκαρά" παπά! Διαβεβαιώσεις από τον Καρναβαλικό Οργανισμό ότι δεν πρόκειται να εμφανιστεί στην τελετή έναρξης


Μια φωτογραφία ήταν αρκετή για να προκαλέσει αναστάτωση σε καποιους ιερείς. Μέχρι και σήμερα το πρωί, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το thebest.gr, ιερείς της πόλης εμφανίζονταν ενοχλημένοι εξαιτίας μιας φωτογραφίας, όπου εμφανίζεται ένα από τα μέλη συγκροτήματος, που θα λάβει μέρος στην τελετή έναρξης του καρναβαλιού και είναι "μασκαρεμένος" παπάς.

Η φωτογραφία αυτή του «The Burger Project» είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο όταν ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της τελετής και "προκάλεσε" μερίδα ιερέων της Πάτρας.
Το thebest.gr, όταν έμαθε για την ανησυχία των ιερέων, ενημέρωσε τους υπευθύνους του Καρναβαλικού Οργανισμού, οι οποίοι έκαναν λόγο για παρανόηση. Όπως μας εξήγησε η Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Καρναβαλιού Μαρία Κουρμπανά, η "επίμαχη" φωτογραφία είναι από παλαιότερη εμφάνιση του συγκροτήματος, συμπληρώνοντας πως στο δρώμενο που θα παρουσιαστεί το Σάββατο στην Πάτρα δεν θα υπάρχει κανένας παπάς "μασκαράς".

ΠΗΓΗ:   http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/108579


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου