Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ : ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ; ΦΥΣΙΚΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ !

"ΣΥΜΠΤΩΣΗ": ΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!

Το διήμερο που μας πέρασε, η "υπουργός Παιδείας" βρέθηκε στο Ισραήλ για επίσημη επίσκεψη: Συναντήθηκε με Ισραηλινούς αξιωματούχους, τον Πατριάρχη Θεόφιλο, ενώ επισκέφθηκε και το μουσείο εβραικού ολοκαυτώματος.
Ό,τι κάνει δηλαδή συνήθως ένας Έλληνας πολιτικός όταν επισκέπτεται τη συγκεκριμένη χώρα (και τελευταία είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ όσοι το έχουν κάνει..
τυχαίο θα είναι).

Πού ήταν το αξιοπερίεργο; Η Άννα αναφέρθηκε (σε σχετική ερώτηση στο Twitter) στα Ιεροσόλυμα όχι με το ελληνικό τους όνομα, ούτε καν με το αγγλικό ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ!

Προφέρεται Γιερουσαλίμ και μπορείτε να δείτε πως γράφεται εδώ (η αλήθεια είναι πως η υπουργός έκανε...λάθη)!

Μάλιστα, γράφει ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ την υπόλοιπη φράση, αλλάζοντας μόνο το όνομα της ιστορικής πόλης!

Πιθανόν βέβαια, αυτή η...μείξη να ήταν τυχαία! Το θεωρούμε λίγο δύσκολο βέβαια για την συγκεκριμένη, να μην ήξερε πώς γράφεται στα αγγλικά η...Ιερουσαλήμ!


ΡΩΤΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΥΘΕΩΣ: Είστε εβραικής καταγωγής, κυρία Διαμαντοπούλου; Αν ναι, γιατί το κρύβετε; Είναι κάτι κακό;

hellas-orthodoxy.blogspot.com
ΠΗΓΗ:  http://ksipnistere.blogspot.com/2012/01/blog-post_2725.html 

1 σχόλιο:

  1. Επιστρέφω και εγώ το ερώτημα στο hellas-orthodoxy.blogspot.com: Είναι κάτι κακό το να είναι η Διαμαντοπούλου εβραικής καταγωγής; Εβραϊκής καταγωγής ήταν ο Ιησούς Χριστός, εβραϊκής καταγωγής ήταν και αυτοί που μίλησαν στους Έλληνες για τον Χριστό και τους οφείλουμε την πίστη μας, εβραϊκής καταγωγής ήταν και οι απόστολοι, εβραϊκής καταγωγής ήταν και οι πρώτοι χριστιανοί. Το πρόβλημα δεν το έχουν οι άνθρωποι που ο Θεός θέλησε να γεννηθούν Εβραίοι. Το πρόβλημα το έχει ο διεθνής Σιωνισμός. Άλλο η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ που με την ψήφο του δύστυχου ελληνικού λαού πολεμά την Ελλάδα και την Εκκλησία και άλλο η ισραηλιτική καταγωγή και η εβραϊκή θρησκεία. Γιατί και αυτοί οι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να γίνουν χριστιανοί και να σωθούν. Αλλά εγώ δεν είδα πουθενά, όπως λέει και ο αγωνιστής θεολόγος Ν. Σωτηρόπουλος, τους επισκόπους που έχουν υπό την ευθύνη του αυτές τις ψυχές που μένουν στην Αθήνα να νοιάζονται για τη σωτηρία τους. Να μην βλέπουμε μόνο όσα θέλουμε κύριοι του hellas-orthodoxy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή