Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

... ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Η BILDEMBERG !

"Βαγγέλη έχεις αυτονόητα την απόλυτη στήριξή μας"

Η θα τα παρατήσουμε τώρα ή θα πάμε μέχρι τέλους, χωρίς να βγάζει κανείς την ουρά του έξω», είπε η κ. Διαμαντοπούλου και απευθυνόμενη στον Ευάγγελο Βενιζέλο που περιέγραψε με δραματικούς τόνους την κατάσταση που έχει να αντιμετωπίσει η χώρα το....επόμενο δίμηνο είπε: « Βαγγέλη έχεις αυτονόητα την απόλυτη στήριξή μας». Άσκησε κριτική στα κόμματα της αντιπολίτευσης τονίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είχε την απαραίτητη συναίνεσή τους και υπογράμμισε την ανάγκη «να βάλουμε στο κάδρο τη ΝΔ και να αποδεχθεί και να υπογράψει το νέο μνημόνιο» και να αντεπιτεθούμε στα κόμματα της Αριστεράς να καταθέσουν εναλλακτικές προτάσεις.

Η υπουργός Παιδείας εξήγησε ότι το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σ΄ αυτή την δύσκολη φάση γιατί «χάσαμε την ευκαιρία και έγινε φοβικός ο λόγος μας. «Η τρόικα λέει...» λεγόταν, και έτσι συμπεριφερθήκαμε ως υπάλληλοι κι όχι ως πολιτικοί». Πρόσθεσε επίσης ότι από ένα σημείο και μετά ο λόγος του ΠΑΣΟΚ και της κυβέρνησης έγινε ελλειμματικός γιατί δεν υπήρχε Εθνικό Σχέδιο.

Η Διαμαντοπούλου ζήτησε με έμφαση να υπάρξει οριστική απόφαση από το Εθνικό Συμβούλιο που θα δεσμεύει όλους για τις διαδικασίες που θα ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ τονίζοντας όπου το Κόμμα και η Κ.Ο. συνεργάστηκαν προσχώρησαν χωρίς προβλήματα.

1 σχόλιο:

  1. Εδώ που τα λέμε, το ΣΚΑΪ μόνο τον ΓΑΠ και τον Παπακωνσταντίνου έχει «ξεβαπτίσει». Δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι εναντίον της Διαμαντοπούλου. Δεν είναι τυχαίο αυτό αφού ο διευθυντής του ΣΚΑΪ, ο Παπαχελάς, είναι κάθε χρόνο θαμώνας της Λέσχης μαζί με την Αννούλα. Τα συμφέροντα ταυτίζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή