Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

.... ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!!!!


Θα πεθαίνουμε από την πείνα !!!


Δύο απίστευτα περιστατικά συνέβησαν σε Σούπερ – Μάρκετ της Μυτιλήνης, που δυστυχώς απεικονίζουν το πραγματικό μέγεθος των αποτελεσμάτων της οικονομικής κρίσης.
Δύο συνάνθρωποί μας, οι οποίοι είχαν να βάλουν κάτι στο στόμα τους για να φάνε περισσότερο από τρεις μέρες, δεν άντεξαν άλλο στην πείνα τους και για να μην πεθάνουν, αποφάσισαν να «παρανομήσουν».
Πήγαν λοιπόν σε ένα Σούπερ – Μάρκετ της Μυτιλήνης, κατευθύνθηκαν στα ράφια όπου υπήρχε ψωμί, τυρί και διάφορα αλλαντικά, έκαναν σάντουιτς και τα έφαγαν στη μέση των διαδρόμων.
Οι κάμερες ασφαλείας που ελέγχουν το κατάστημα κατέγραψαν τις κινήσεις τους και αμέσως οι υπάλληλοι, ειδοποίησαν την αστυνομία.
Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο Σούπερ -Μάρκετ και τους συνέλαβαν, τους ρώτησαν γιατί έκαναν αυτή την πράξη.
Οι δύο φτωχοί άνθρωποι, είπαν αυθόρμητα στους αστυνομικούς που έμειναν έμβροντητοι, ότι είχαν να φάνε τρεις ημέρες και επειδή καταλάβαιναν ότι δεν θα άντεχαν άλλο και θα πέθαιναν από την πείνα, αναγκάστηκαν να «παρανομήσουν». Ζήτησαν συγγνώμην από τους υπαλλήλους του καταστήματος και τους είπαν ότι μόλις βρουν χρήματα, θα πάνε να τους πληρώσουν.
Προ αυτής της εξέλιξης, η διεύθυνση του καταστήματος αλλά και η αστυνομία, δείχνοντας την κατανόηση και την ευαιασθησία τους, δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια στο επεισόδιο και να διωχτούν ποινικά οι δύο «παραβάτες».
Ωστόσο, το γεγονός και αυτό από μόνο του, δείχνει με τον ποιο απλό τρόπο τη σημερινή οικονομική κατάσταση της χώρας μας και τα ακόμη χειρότερα που μας έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου