Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021

ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ... 28 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ!

ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ... 28 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ! 


ΗΤΑΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 1993 ΚΑΙ 8.30 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΪ, ΟΤΑΝ Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΗ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 66 ΧΡΟΝΩΝ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΣΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΔΥΝΩΝ, ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΠΝΟΗ, ΕΙΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΝ "ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ" ΤΟΥ ΡΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ, ΑΛΛΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ... ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΔΕ, ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΠΑΡ' ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΩ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ, Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ... ΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗΡΗ. 
ΗΤΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΑΣ, ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ. 
ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΗΣ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΙΕΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ, ... ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΜΕΙΝΕ ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ. 
ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟΥΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΣΑΛΟΝΙΣΤΙΚΑ" ΦΕΡΣΙΜΑΤΑ, ΕΛΑΜΨΕ ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΝΕΠΝΕΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕ. 
Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΙΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΑΙΣΘΗΤΗ, ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. 
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΔΙΔΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΩΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. 
ΓΟΝΑΤΙΣΤΗ ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙ ΤΗΣ, ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΠΙΚΡΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ... ! 
ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ... ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ - ΠΡΟΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑ ΠΡΩΤΗΝ ΦΟΡΑΝ ΕΙΔΟΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟΝ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΝ ΤΟΥ ΜΑΝΔΥΑΝ! - ΙΕΡΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ 100, ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΑΙ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΑΠΕΙΡΑΡΙΘΜΟΣ, ΤΟΣΟΣ ΩΣΤΕ ... ΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΟΝΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΟΙ, ΝΟΜΑΡΧΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, Κ. Α., ΕΛΘΟΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑΝ ΤΗΣ ΕΞΟΔΙΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΔΥΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΗΣ! 
ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΕΘΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΑΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ! 
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΕΣΒΥΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΔΕΟΝΤΑΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΩΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΔΙ' ΕΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙ' ΟΛΟΥΣ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ! 
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ, ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ... ΥΠΕΡΒΑΛΛΩ!
 
ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΑΥΤΗΣ! 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου