Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

ΦΟΒΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ !!! ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ !!!

~«Θέλω να πιστεύω πως η οικογένειά μου θα ανέβει στον Παράδεισο...» Συγκλονίζει ο Υπάτιος!!!~

Σχ."αμφ.":
Βρίσκοντας την πίστη σε "μέρη", 
που δε θα περίμενες ποτέ...
Και μάλιστα χωρίς να τ΄αναζητήσεις...
"Σερβιρισμένη" αυτήν την φορά από την Maria Terzaki...

~ Να υπήρχε, λες, καταλληλότερη "αναφορά" 
για τον Προστάτη Άγιό μας,
τον Άγιο Κασσιανό τον Ρωμαίο; 
Εορτάζεται μόνο από εμάς,
(Τα ημερολόγια τον θυμούνται μονάχα 
στο δίσεκτο,όταν και υπάρχει 29 Φλεβάρη...)
όπως εκείνος...κι όπως απόψε μας δείχνει 
ο Υπάτιος...


«Μην κακολογείτε τον οδηγό της Porsche», λέει ο 41χρονος τραγικός πατέρας
Να μην κακολογεί ο κόσμος τον οδηγό της Porsche, του αυτοκινήτου δηλαδή που ξέφυγε από το δρόμο, μπήκε στον παράδρομο και καρφώθηκε πάνω στο δικό του, σταθμευμένο αμάξι, σκοτώνοντας την σύζυγό του και το τρίχρονο παιδί τους, ζητά ο 41χρονος, τραγικός πατέρας, Υπάτιος Πατμάνογλου. 
«Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού. Θέλω να σταματήσει ο κόσμος να λέει άσχημα πράγματα για τον 24χρονο, γιατί και αυτό το παλικάρι δεν ήθελε να χάσει τη ζωούλα του», είπε χαρακτηριστικά.  
Νωρίτερα, σε συνέντευξή του στη Χριστίνα Λαμπίρη είχε πει: «Συλλυπητήρια στην οικογένειά τους. Και αυτοί δεν ήθελαν να τον χάσουν. Εφταιγε-δεν έφταιγε, η ψυχούλα του το ξέρει».
Αναλυτικά, στη συνέντευξη στην Ζήνα Κουτσελίνη, είπε: 
«Ζήνα να σου πω την αλήθεια νιώθω μεγάλη ανακούφιση με όλο τον κόσμο και με όλα τα μηνύματα που μου στέλνει ο κόσμος. Πραγματικά ηρεμεί η ψυχούλα μου και πιστεύω θα ηρεμεί και η ψυχή και της γυναίκας μου και του παιδιού μου. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο παλικάρι που έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα γιατί με έτρωγαν οι τύψεις γιατί άκουγα διάφορα ότι δεν πάρκαρα σωστά το αυτοκίνητο και όλα τα σχετικά», δήλωσε τονίζοντας την ανακούφισή του για τη δημοσιοποίηση του βίντεο.
Ο Υπάτιος Πατμάνογλου συνέχισε εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού που οδηγούσε τη μοιραία Porsche ενώ τόνισε ότι δεν θέλει «να λένε αυτά που λένε»
Για τη στιγμή του ατυχήματος δήλωσε: «Είδα ξαφνικά μπροστά μου τέσσερις νεκρούς. Το γιο μου, τη γυναίκα μου και δύο άλλα παιδιά. Ο Θεός να τους αναπαύσει όλους. Το ‘θελε η Παναγία. Αυτό το πράγμα ούτε στον χειρότερο εχθρό»
Είναι θέλημα Θεού, όλα γίνονται για κάποιο λόγο...

«Όλα παιδιά γίνονται για κάποιο λόγο. Κι εγώ αυτά έλεγα. Γιατί να μην δεν συμβεί σε εμένα έλεγα εγώ; Ποιος είσαι εσύ ρε μεγάλε. Είναι θέλημα Θεού. Εγώ πιστεύω στην Παναγία και τον Χριστό. Είμαι Ορθόδοξος. Τα πιστεύω πολύ αυτά τα πράγματα. Ό,τι γίνεται στη ζωή μας γίνεται για κάποιο σκοπό. Αν δεν πιστέψω αυτό το πράγμα και δεν το βάλω στο μυαλό μου, θα τρελαθώ. Το πίστευα από πριν αυτό.Εγώ ο ίδιος δεν φοβόμουν το θάνατο, δεν φοβόμουν τίποτα στη ζωή μου. Ούτε την οικονομική κρίση, όχι ότι είμαι κανας λεφτάς. Δεν με επηρέαζε τίποτα. Βαστούσα στα πόδια μου, είχα την ψυχική δύναμη, είχα ψυχολογία, έδινα ψυχολογία και στη γυναίκα μου. Είχα πολύ δύναμη μέσα μου. Λέω δεν θα μου στερήσει κανείς το δικαίωμα της χαράς. Δεν άφηνα μύγα στο σπαθί μου. Αλλά δεν περίμενα ότι θα μου συμβεί. Με συγκλόνισε πάρα πολύ. Κάνω κάθε μέρα προσευχή στην Παναγίτσα, να πάνε όλα καλά, να βρω ψυχική δύναμη. Σωματική έχω, ψυχική έχω αλλά δεν ξέρω αν θα μου τελειώσει.
Τι να σας πω ρε παιδιά, τι να σας πω. Κάθε μέρα που περνάει νομίζω ότι είναι ψέμα.
Ευτυχώς δεν είμαι μόνος. Ευτυχώς και η οικογένειά μου και όλο μου το σόι είμαστε δεμένοι, μια γροθιά, μια μπουνιά. Στις δυσκολίες ήρθαν όλοι και με αγκάλιασαν. Δεν με άφησαν μόνο ούτε στον ύπνο. Δοξάζω το Θεό γι'αυτό το πράγμα γιατί αν ήμουν μόνος μου, όσο δυνατός και να είσαι, όσα ψυχικά αποθέματα και να έχεις δεν μπορείς να το πολεμήσεις αυτό το πράγμα. Με τίποτα παιδιά. Είναι μια λεπτή κλωστή. Πολύ λεπτή ισορροπία. Σου έρχονται όλες οι εικόνες. Λες γιατί σε εμένα. Δίνεις απαντήσεις στον εαυτό σου, λες αν γινόταν έτσι, αν γινόταν αλλιώς. Δεν υπάρχουν απαντήσεις. Θέλω συμπαράσταση από τους γονείς μου, δίνω και εγώ στους δικούς μου. Και στην αγαπημένη μου πεθερούλα που την κοιτάω και βλέπω στα μάτια της την γυναίκα μου. Και αυτή βλέπει στα μάτια μου την οικογένειά μου, τον Παυλάκη και την Αποστολία.
«Λέω θεούλη μου ήταν το λαχείο» 
«Θέλει να έχεις βοήθεια. Δεν παλεύεται αυτό το πράγμα αν είσαι μόνος. Οσο καιρό τα έβλεπα στην  τηλεόραση δεν τα πίστευα. Ελεγα εντάξει ειδήσεις ρε παιδί μου σιγά. Ετυχε να 'ρθει σε μένα. Λέω Θεούλη μου ήταν το λαχείο. Τζόκερ δεν έπαιζα ποτέ, ούτε θα παίξω αλλά αυτό το Τζόκερ που μου έκατσε, εντάξει.
Πριν γίνει το ατύχημα, την προηγούμενη Κυριακή, επειδή και τον Παυλάκη μου τον πήγαινα συνέχεια εκκλησία. Είχαμε εκεί στο Νέο Φάληρο τον Αγιο Δημήτριο, τον πήγαινα κάθε Κυριακή, φιλούσε τις εικονίτσες, έπαιρνε Θεία Κοινωνία και η γυναίκα μου μαζί, εξομολογούμασταν, είχαμε τον πνευματικό μας στην Πτολεμαίδα, τον πάτερ Θεόφιλο. Ημασταν δηλαδή παιδιά της εκκλησίας, πολλοί το παρεξηγούσαν αυτό αλλά ο καθένας έχει τα πιστεύω του και τις ιδεολογίες του.
«Θέλω να πιστεύω πως η οικογένειά μου θα ανέβει στον Παράδεισο...»
Φύγανε και θέλω να πιστεύω πως η οικογένειά μου θα ανέβει στον Παράδεισο, θα με βλέπει από εκεί ψηλά και θα χαίρεται για μένα. Πρέπει να σταθώ δυνατός και εγώ να καταφέρω την προσπάθειά μου εδώ στη Γη να έρθω δίπλα τους. Αυτό βέβαια με πονάει. Ο πόνος δεν φεύγει, αλλά ξέρω πως οι δικοί μου θα ανέβουν επάνω, το ξέρω. Οχι το ξέρω, θέλω να το ελπίζω για να μην λέω και ό,τι να 'ναι. Μακάρι να είναι επάνω στον Παράδεισο και να με βλέπουν και εγώ από εδώ κάτω να τους τιμώ.
Θέλω μόνο μία χάρη να κάνω ένα αγαλματάκι στο γιο μου και ένα στη γυναίκα μου εκεί στην Εθνική οδό. Δεν ξέρω αν γίνεται γιατί είναι επάνω στα πάρκινγκ, αν επιτρέπεται από τη νομοθεσία αυτό το πράγμα να είναι αγκαλιά. Με δικά μου χρήματα δεν θέλω να βοηθήσει κανένας. Απλά δεν ξέρω τη διαδικασία με τις άδειες, να γίνει ένας ανδριάντας δηλαδή. Νομίζω ότι αυτό είναι τιμή για την οικογένειά μου να σταματήσει όποιον βλέπει αυτό το πράγμα να αφήνει έστω και για λίγο το γκάζι από το πόδι. Να το βλέπει και να λέει ''ωπ εδώ κάτι έγινε'' γιατί τα τριαντάφυλλα και όλα αυτά τα λουλούδια μαραίνονται, ένα μνημείο θα μείνει και θα το κοιτάνε».

Πηγή: «Μην κακολογείτε τον οδηγό της Porsche», λέει ο 41χρονος τραγικός πατέρας | iefimerida.gr http://www2.iefimerida.gr/news/321910/min-kakologeite-ton-odigo-tis-porsche-leei-o-41hronos-tragikos-pateras#ixzz4a0JIzUQ3

(Μας έστειλε η Maria Terzaki...)


~ 4 μονάχα από τα σχόλια στο fb...
   - Αναστασία Σουσώνη Ωχ, μου αγαπημένε... Η ιστορία το αποδεικνύει ξανά. Πάρε από κάποιον τα πάντα, με τον χειρότερο τρόπο, απείλησέ τον, βασάνισέ τον... την πίστη δεν του την αλλάζεις... Όπως και το αντίθετο, δώσε σε κάποιον τα πάντα, ό,τι ζητήσει η ψυχή του. Την πίστη δεν του την βάζεις μέσα του, αν δε θέλει...
(Τα 40 τους πέφτουν τη μέρα της Ανάστασης Του Χριστού φέτος! Αν δεν κάνω λάθος...)

Κωνσταντίνος Σύμπουρας Δινει μαθηματα ορθοπραξιας! Ο Θεος να τον στηριζει! Απεκτησε δυο πρεσβευτες στον ουρανο!!! 
Εις μαρτυριον λογιζεται ο βιαιος θανατος λενε οι πατερες!

Kryti Taxidi ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΑ!!! Απο χτες ειχα την εννοια του, ευχομουν να χει εστω λιγη πιστη να στηριχτει, να μην ειναι ανθρωπος μονο κοσμικου φρονηματος και απελπιστει! Δοξα σοι Κυριε κι αναπαυσε τις ψυχες των κεκοιμημενων αυτης της τραγικης ιστοριας, δωσε δυναμη στον αδερφο μας Υπατιο!

Nektarios Neki Gounaridis Παρόμοιο περιστατικό έγινε πέρυσι με τον Παντελίδη. 
Η διαφορα είναι στην αντίδραση της οικογενειας των θυμάτων. Απο τη μία, η οικογενεια Παντελιδη έψαχνε συνωμοσίες και κατηγορούσε τις δυο κοπέλες και "αυτούς που θέλανε να φάνε το παιδί τους" και όχι τον μεθυσμενο γιο τους που καθαρα από τυχη δεν παρεσυρε καμια μανα με καροτσακι και δεν θρηνησαμε αλλα θυματα, και από την άλλη ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ που έχασε την οικογένεια του δεν τα ρίχνει ολα στον οδηγό της πορσε, αλλά δέχεται την "ευλογία" του Θεού αποτελώντας παράδειγμα για όλη την Ελλάδα!!!
Αχ Ελλάδα!!! σε όποιο τομέα και να κοιτάξεις είμαστε χρόνια πίσω. Οδηγική συμπεριφορά!!! Ρωτηστε εμένα πόσο άλλαξα αφοτου μετακόμισα Λονδινο. Ρωτηστε εμενα τον κλασικο ελληναρα, πόσες λίρες έχω πληρώσει για υπερβολική ταχυτητα. Ρωτήστε εμένα πόσες κλήσεις μου έχουν σταλει σπίτι με φωτογραφία και βίντεο (για να μην έχω καμία απορία).

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΛΛΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή