Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013



 ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ 

ΤΟΥ   ΝΙΚΟΛ.  ΒΟΪΝΕΣΚΟΥ

Κάθε χρόνο στην Ελλάδα μας εξαφανίζονται 2.000 παιδιά. Εξαιτίας της προκλητικής ενδυμασίας τους και της απρόσεκτης ζωής τους πέφτουν θύματα απανθρώπων εμπόρων λευκής σάρκας, οι οποίοι τα εκμεταλλεύονται και τα βασανίζουν με απαίσιο και εξευτελιστικό τρόπο.
Κύρια αιτία που συμβαίνουν αυτά τα δράματα είναι η χωρίς Θεό και χωρίς ντροπή αγωγή των παιδιών. Για αυτό οι γονείς και ιδιαίτερα οι μανάδες πρέπει να ντύνονται σεμνά και να ζούν θεάρεστα. Ακόμη να ντύνουν σεμνά τα παιδιά τους, ιδίως τα κορίτσια τους και να τα συμβουλεύουν να φεύγουν μακριά από ύποπτους σκοτεινούς και βρομερούς τόπους. Επίσης να βάλουν μέσα στην ψυχή τους τον φόβο του Θεού και να τα οδηγούν συχνά στην ορθόδοξη εκκλησία για να γεμίζει η ψυχή τους με την ειρήνη και την χαρά του Χριστού και για να έχουν την ευλογία και την προστασία του παντοδύναμου Χριστού.
Όσον για τους γονείς και τους συγγενείς των παιδιών που εξαφανίστηκαν καλόν είναι να μην απελπίζονται αλλά να ζούν με μετάνοια και να προσεύχονται θερμά στο Χριστό να σώσει τα παιδιά τους και γρήγορα να τα φέρει πίσω στα σπίτια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου