Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ... ΤΑΦΟΥΣ !!!

Πόλος έλξης για μεγιστάνες ο Σκορπιός

Εκεί όπου η Μαρία Κάλλας περνούσε τα καλοκαίρια της και η Τζάκι Κένεντι παντρεύτηκε τον Έλληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, το μέρος όπου η γνωστή οικογένεια έχει περάσει πληθώρα χαρούμενων αλλά και δυσάρεστων στιγμών, βγήκε στο σφυρί ύστερα από απόφαση της μοναδικής κληρονόμου της....
οικογένειας, Αθηνάς Ωνάση. Επί σειρά ετών, η Αθηνά επιδιώκει την πώληση του Σκορπιού επικαλούμενη οικονομικούς λόγους. Βέβαια, «σκοντάφτει» πάνω στη διαθήκη του παππού της, όπου τονίζεται ότι το νησί δεν μπορεί να πωληθεί παρά μόνο να μεταβιβαστεί σε μέλη της οικογένειας και ότι αν οι κληρονόμοι του αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα συντήρησης των νήσων Σκορπιός και Σπάρτη, τότε ορίζει να δωρηθούν στην Ολυμπιακή Αεροπορία για χρήση από τους υπαλλήλους της ως τουριστικά θέρετρα.

Τα ονόματα των υποψηφίων αγοραστών αλλάζουν διαρκώς. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου όμιλος που ανήκει σε Τούρκους και Άραβες φαίνεται να έχει έρθει σε επαφή με την Αθηνά Ωνάση στην οποία έκανε πρόταση 500 εκατ. ευρώ.

Μεταξύ των ονομάτων που έχουν ακουστεί είναι και αυτό του Μπιλ Γκέιτς του πανίσχυρου άντρα της Microsoft. Επίσης ενδιαφέρον για το νησί έχει εκδηλώσει και ο Ρώσος ολιγάρχης Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Πέρα από αυτό όμως, δεκάδες διάσημοι αστέρες του Χόλυγουντ έχουν αποκτήσει το δικό τους σπίτι με θέα το Αιγαίο ή το Ιόνιο. Ο Τομ Χανκς έχει αγοράσει έξι στρέμματα στην Αντίπαρο, ενώ πρόσφατα απέκτησε και σπίτι στην Πάτμο. Ο Σον Κόνερι έχει προτιμήσει το Πόρτο Χέλι ενώ ο Mr Bean, Ρόαν Άτκινσον διαθέτει σπίτι στην Άνδρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου